Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Chciałam jutro iść na badania hormonów mam nadzieję , że ta lampka czerwonego wina nie wpłynie niekorzystnie na jutrzejsze wyniki☺
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:U mnie dzisiaj ok cały dzień niby miałam wolne ale w rezultacie cały dzień jeździłam z mężem po sklepach głównie tych co w nich nie śmierdzi i kupiłam sobie sokowirowke i mikrofale no i winko rzecz jasna☺
wino to przyjaciel kobiet chociaż ja tam wolę jasia wędrowisia <czyt.Johnnie Walker>
ja za to mega się wynudziłam w pracy i teraz taka przybita jestem ... nie mieliśmy ruchu i tak krzątałam się po sali oczywiście z telefonem w ręku szefuncio na urlopie to można sobie pozwolićMadlene84 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:"tych co w nich nie śmierdzi" hahahaha
wino to przyjaciel kobiet chociaż ja tam wolę jasia wędrowisia <czyt.Johnnie Walker>
ja za to mega się wynudziłam w pracy i teraz taka przybita jestem ... nie mieliśmy ruchu i tak krzątałam się po sali oczywiście z telefonem w ręku szefuncio na urlopie to można sobie pozwolić -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Chcialam jutro estradol testosteron lh Fsh nie wiem czy jest sens robić progesteron w 3 dc bo taki w rezultacie u mnie jest bo mój wykres kłamie hehe
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Ja postanowiłam też , że jak się nie uda to idę się badać w Listopadzie , nawet prywatnie jak te doktorki nie dadzą mi skierowania .... trzeba wiedzieć co się dzieje
No ja częśc zrobiłam tzn tsh3, progesteron, prolaktynę, lh - zobaczę co na to gin:) -
nick nieaktualnyjuwelka wrote:No ja częśc zrobiłam tzn tsh3, progesteron, prolaktynę, lh - zobaczę co na to gin:)
Myslę , że pewnie będzie chciał to zobaczyć chyba że te masz perfekt to nie będzie sensu