Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
to mój pierwszy cykl z ovu ale 2 cykl starań po stracie Córeczki. Podczytuję Was codziennie, ale nie pisałam w tym wątku. Tak czy inaczej też czekam na testowanie i nic nie rozumiem z mojego cyklu. Chyba coś ovu źle mi chyba wyznaczyło owulację, bo już niby 16 dzień po a miesiączki nie ma, cykl dziwny, brzuch boli raz miesiączkowo raz jajniki a testy negatywne... Nie wytrzymałam napięcia i dziś pomaszerowałam na Betę także mam nadzieję, że jutro będzie jasne. Ahhh cóż za napięcie i stresik.....Lili78 lubi tę wiadomość
"Najbardziej boli, gdy umierają spełnione marzenia" -
Witajcie, również jestem tu nowa. To nasz pierwszy cykl starań o drugie dziecko. Celowalam na dziewczynkę i chyba za wcześniej dziś 27dc i test negatywny, ale jeszcze nadzieję mam. Serdecznie Was pozdrawiam i wszystkim życzę szczęścia i zazielenienia
Lili78, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Dzięki - na pewno napiszę. Robiłam już 3 testy i ciągle negatywne, a ja latam co i rusz do łazienki, bo myślę że @przyszła i nic... niby 16 dzień po owulce wg ovu, ale 13 dzień wysokich temp a wg testów owulacyjnych 14-15 dzień. Normalnie mam fazę lutealną 12 -13 dni... Jutro sądny dzień;)Ale czy to możliwe, żeby te testy z moczu wychodziły ujemne po takim czasie, gdyby była ciążą? Powodzenia Dziewczyny i dajcie znać jak Wasze testowania:)"Najbardziej boli, gdy umierają spełnione marzenia"
-
Zetka wrote:Witajcie, również jestem tu nowa. To nasz pierwszy cykl starań o drugie dziecko. Celowalam na dziewczynkę i chyba za wcześniej dziś 27dc i test negatywny, ale jeszcze nadzieję mam. Serdecznie Was pozdrawiam i wszystkim życzę szczęścia i zazielenienia
-
osieroconaMama wrote:Dzięki - na pewno napiszę. Robiłam już 3 testy i ciągle negatywne, a ja latam co i rusz do łazienki, bo myślę że @przyszła i nic... niby 16 dzień po owulce wg ovu, ale 13 dzień wysokich temp a wg testów owulacyjnych 14-15 dzień. Normalnie mam fazę lutealną 12 -13 dni... Jutro sądny dzień;)Ale czy to możliwe, żeby te testy z moczu wychodziły ujemne po takim czasie, gdyby była ciążą? Powodzenia Dziewczyny i dajcie znać jak Wasze testowania:)
Ja jestem dopiero przed ovu więc na testowanie jeszcze poczekam , na razie testuje testy owu ! -
nick nieaktualnymartika wrote:Bardzo dziękuję wszystkim za modlitwę i wsparcie, stan maluszka się poprawił! Był umierający, teraz jest lepiej, ale nadal potrzeba modlitwy, nie ustawajmy!
Dziękuję, że jesteście i że mogę na was liczyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyosieroconaMama wrote:Cześć Dziewczyny,
to mój pierwszy cykl z ovu ale 2 cykl starań po stracie Córeczki. Podczytuję Was codziennie, ale nie pisałam w tym wątku. Tak czy inaczej też czekam na testowanie i nic nie rozumiem z mojego cyklu. Chyba coś ovu źle mi chyba wyznaczyło owulację, bo już niby 16 dzień po a miesiączki nie ma, cykl dziwny, brzuch boli raz miesiączkowo raz jajniki a testy negatywne... Nie wytrzymałam napięcia i dziś pomaszerowałam na Betę także mam nadzieję, że jutro będzie jasne. Ahhh cóż za napięcie i stresik..... -
nick nieaktualnyCałkiem nieźle Tempka teraz podskoczyła jest szansa Zobaczysz co beta pokaże ... Trzymam kciuki za zielonego kropka
osieroconaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny