Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Madlene jak patrzę na twój wykres to bym powiedziała że ta owulka później była ale nie znam się perfekt więc nie analizuję ... może nic straconego
Własnie ta teoria tez mi przyszla dzisiaj do glowy...
Tyle ze raczej mam cykle regularne 29-31 maks. Ale taki mierzony i to tez nie od poczatku to pierwszy). Po @ przytulanie rano i wieczorem przez 3 tyg - prawie jak u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 22:20
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Wiecie co byłam dzisiaj w sklepie osiedlowym i kupowałam kopytka robione przez właścicielkę i ona do mnie żebym nie gotowała ich za długo bo się rozleca i ze najlepiej w mikrofali podgrzac. A potem patrzy, a my jedziemy z mikrolafa. tak gębę rozdziawila ze masakra , pewnie pomyślała , że my specjalnie ta mikrofale kupiliśmy żeby podgrzać te jej kopytka hehe , a my już dawno chcieliśmy ja kupić tylko nie było kiedy:p
Kotowa lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Wiecie co byłam dzisiaj w sklepie osiedlowym i kupowałam kopytka robione przez właścicielkę i ona do mnie żebym nie gotowała ich za długo bo się rozleca i ze najlepiej w mikrofali podgrzac. A potem patrzy, a my jedziemy z mikrolafa. tak gębę rozdziawila ze masakra , pewnie pomyślała , że my specjalnie ta mikrofale kupiliśmy żeby podgrzać te jej kopytka hehe , a my już dawno chcieliśmy ja kupić tylko nie było kiedy:p
hahhahaha się Pani poczuła ważna hhahahhaa -
nick nieaktualnyMadlene84 wrote:Własnie ta teoria tez mi przyszla dzisiaj do glowy...
Tyle ze raczej mam cykle regularne 29-31 maks. Ale taki mierzony 9i to tez nie od poczatku to pierwszy). Po @ przytulanie rano i wieczorem przez 3 tyg - prawie jak u Ciebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na następny cykl zaopatrzę się w dokladniejszy termometr i testy ovu, MUSZĘ wiedzieć co jak i kiedy. No i przytulanko bez przerwy - mąż bedzię wniebowzięty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 22:35
kahaśka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykot_bury wrote:Trzymam kciuki, dziewczyny! :* i dużo wirusków
jestem coraz lepszej myśli... właśnie patrzę na dwie kreseczki, oby każda z Was zobaczyła je jak najszybciej! -
nick nieaktualny
-
kot_bury wrote:Trzymam kciuki, dziewczyny! :* i dużo wirusków
jestem coraz lepszej myśli... właśnie patrzę na dwie kreseczki, oby każda z Was zobaczyła je jak najszybciej!
Wspaniale! Gratulacje i uważajcie na siebie :*