Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moje wyniki bety jutro po 13. W prywatnym laboratorium koszt 42 zł.
Po pierwszym dniu w pracy tragedia. Wkurzają tylko człowieka. Krzyż od siedzenia przez 8h boli. Planuję iść w czwartek do lekarza rodzinnego i poprosić o zwolnienie do czasu pierwszej wizyty u gina. Nie mam pojęcia czy mi da, ale spróbuję. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wchodzilam przed chwilą sprawdzic wyniki ale niestety jeszcze nie ma ;(
Ale oczywiscie tez sprawdziłam szyjke,ktora mówi ze okres za rogiem, ponieważ szyjka nisko i chyba zaczyna sie otwierać ;(
Jakiegoś dolka zlapalam.
A co do sluzu to tez mam troche,a do tego piersi bola mnie od strony zewnętrznej no i tej okropny jajnik. Nie wiem czy jakis torbiel tam sie nie zrobil. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izape91 wrote:u mnie się dopiero cuda dzieją... Śluz przezroczysty rozciągliwy w 11dpo, nie chce wiedzieć.
Ale to u mnie u Ciebie moze byc inaczej, czego Ci zycze z calego serca i mocno trzymam kciuki zeby zakonczylo sie zielonym kropkiem. -
91Ewela09 wrote:Nie chce byc zla wrozka,ale jeśli chodzi o sluz plpdny tyle po owulacji to on u mnie zwiastuje niestety @.
Ale to u mnie u Ciebie moze byc inaczej, czego Ci zycze z calego serca i mocno trzymam kciuki zeby zakonczylo sie zielonym kropkiem.
U mnie też rozciągliwy zwiastuje @ ale w ciąży miałam kremowo rozciągliwy więc różnie może być. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Nie chce byc zla wrozka,ale jeśli chodzi o sluz plpdny tyle po owulacji to on u mnie zwiastuje niestety @.
Ale to u mnie u Ciebie moze byc inaczej, czego Ci zycze z calego serca i mocno trzymam kciuki zeby zakonczylo sie zielonym kropkiem.
Ja juz trochę wzięłam na wstrzymanie, co ma być to będzie. W zasadzie od jutra jestem w pełnej gotowości na przyjście @ i zaczynamy nowy cykl, oby lepszy od tego
A Wam życzę udanego testowania i pozytywnych wyników jutro z bety! -
nick nieaktualnyzubii wrote:U mnie też rozciągliwy zwiastuje @ ale w ciąży miałam kremowo rozciągliwy więc różnie może być.
No właśnie przy wejściu był rozciągliwy, a jak sprawdzałam głębiej to kremowy, ale niby pod uwagę bierze się ten który ma właściwości najbardziej plodne....