Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie wytrzymalam i zrobilam test w 12 dpo - negatyw, bez cienia cienia. Zawsze wychodził mi w 11 dpo - brzuch pobolewa na @, szkoda. Jutro pewnie zacznie mi dawać popalić - nie będę mogła siąść z bólu . Mam podejrzenia, ze to może być endometrioza - nie lubię.
-
innamorata88 wrote:Ewela masz już może wyniki bety? 3mam kciuki!!
Izape91 trzymam mocno kciukiIzape91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Tak pisalam, <0,100 niestety nie tym razem. Lekarz kazal odstawic luteine i czekac na @. Jesli nie przyjdzie to w pon na wizyte, a jesli przyjdzie to dwa dni po jej zakończeniu. Nie wiem co planuje ale zapisana jestem chyba na 8 wiec tego pewnie pojde.
Izape91 trzymam mocno kciuki
Dziekuje Ewela, ale coś mam przeczucie, ze jutro rano temperatura zejdzie do podstawowej i w czwartek zawita @ bo późno mialam owulację wiec moze mi się przez to przeciąga...
Trudno, mimo nadzieji staram się jakoś z tym juz godzić, bo wiem ze rozczarowanie boli, a takie przeciągnięte tymbardziej. Wolałabym dostać okres szybciej i moc odliczać dni od nowa niż czekać i czekać. Ostatnio miaam cykl 27 dni. Tymbardziej ze wczoraj mnie bolał ten brzuch i maz sie do mnie przytulił i się cieszył ze to na bobasa napewno. Swoje rozczarowanie przeżyje, ale jego mi szkoda
Ogólnie mam jakiś slaby czas... W piątek mam kolokwium, nic nie ruszyłam, nie wiem jak to pchne. Nie mogę sie zmotywować do nauki, nigdy tak nie mialam. A za nieecaly miesiąc bardzo ważny sprawdzian, do którego czuje ze też bede miała problem sie przygotować. Motywacji przybyywaj! Sorki ze Was zanudzam moimi problemami, ale nie mam kogo:p -
Ja stracilam na razie siłę. Odpuszczam na dwa miesiące, wracam do staran w nowym roku. I juz na 10000% wiem ze luteina daje takie same objawy jak ciaza. Bol piersi od zewnatrz,wyrazne zylki i oczywiscie obrzmialosc, temperatura jest wyzsza i oczywiscie straszna sennosc. Szkoda gadac...
Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki -
nick nieaktualny
-
U mnie @sie spozniala później plamienie w końcu @ ale taki jakiś dziwny. Zawsze jest tak dość obfity, a teraz 2dni plamienia, 1dzień normalny potem dzień plamienia i koniec... chyba muszę odpuścić.w sumie od stycznia starania, ale Tak na prawde to od 4 mcy obsesja na puncie ciąży... pewno niepotrzebnie:/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justa. wrote:Czy orientujecie się jak się zachowuje temperatura po odstawieniu luteiny (rośnie/ spada)? Trzy dni temu odstawiłam luteinę po negatywnym teście w 12 dpo i nic. Nadal czekam na @ a temperatura utrzymuje się wysoko.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
lily 333 wrote:dziewczyny te którym się nie udało w październiku przenosicie się na listopadowe testowanie? Jest już taki wątek?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Ooo matko a mi sie snilo ze dostalam @, eh koszmar
Haha ja to samo miałam, to już obsesja! Tylko u mnie chlusło jak z wiadra na podłogę i zgubiłam buty
Jeszcze 5 dni i testujemy. Na razie zeszły mi wszystkie bóle prócz piersi, a temperatura nie spada.. Jeszcze mi się jakieś zapalenie pęcherza przypalętało, poracha