X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe testowanie :)
Odpowiedz

Październikowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uparciuszek wrote:
    Mi w jednym cyklu temp spadła dwie godziny przed okresem

trzyma w niepewności do końca !

Uparciuszek lubi tę wiadomość

• katt23 Przyjaciółka

Wysłany: 25 października 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dziewczyny, mam pytanie - czy dwurożność macicy może mieć wpływ na temperature i śluz ?

dwurożność macicy.
    cykle 31 dniowe.
    f2w390bv8mm2pfbf.png
    27.10.2016 (+) beta 830,2 <3
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela masz już może wyniki bety?:) 3mam kciuki!! :)

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wytrzymalam i zrobilam test w 12 dpo - negatyw, bez cienia cienia. Zawsze wychodził mi w 11 dpo - brzuch pobolewa na @, szkoda. Jutro pewnie zacznie mi dawać popalić - nie będę mogła siąść z bólu :(. Mam podejrzenia, ze to może być endometrioza - nie lubię. :(

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Ewela masz już może wyniki bety?:) 3mam kciuki!! :)
    Tak pisalam, <0,100 niestety nie tym razem. Lekarz kazal odstawic luteine i czekac na @. Jesli nie przyjdzie to w pon na wizyte, a jesli przyjdzie to dwa dni po jej zakończeniu. Nie wiem co planuje ale zapisana jestem chyba na 8 wiec tego pewnie pojde.
    Izape91 trzymam mocno kciuki ;)

Izape91 lubi tę wiadomość

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Tak pisalam, <0,100 niestety nie tym razem. Lekarz kazal odstawic luteine i czekac na @. Jesli nie przyjdzie to w pon na wizyte, a jesli przyjdzie to dwa dni po jej zakończeniu. Nie wiem co planuje ale zapisana jestem chyba na 8 wiec tego pewnie pojde.
    Izape91 trzymam mocno kciuki ;)

Dziekuje Ewela, ale coś mam przeczucie, ze jutro rano temperatura zejdzie do podstawowej i w czwartek zawita @ bo późno mialam owulację wiec moze mi się przez to przeciąga...
    Trudno, mimo nadzieji staram się jakoś z tym juz godzić, bo wiem ze rozczarowanie boli, a takie przeciągnięte tymbardziej. Wolałabym dostać okres szybciej i moc odliczać dni od nowa niż czekać i czekać. Ostatnio miaam cykl 27 dni. Tymbardziej ze wczoraj mnie bolał ten brzuch i maz sie do mnie przytulił i się cieszył ze to na bobasa napewno. Swoje rozczarowanie przeżyje, ale jego mi szkoda

Ogólnie mam jakiś slaby czas... W piątek mam kolokwium, nic nie ruszyłam, nie wiem jak to pchne. Nie mogę sie zmotywować do nauki, nigdy tak nie mialam. A za nieecaly miesiąc bardzo ważny sprawdzian, do którego czuje ze też bede miała problem sie przygotować. Motywacji przybyywaj! Sorki ze Was zanudzam moimi problemami, ale nie mam kogo:p

• channah Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam że @ przyjdzie.a tu ani widu ani słychu a test -

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stracilam na razie siłę. Odpuszczam na dwa miesiące, wracam do staran w nowym roku. I juz na 10000% wiem ze luteina daje takie same objawy jak ciaza. Bol piersi od zewnatrz,wyrazne zylki i oczywiscie obrzmialosc, temperatura jest wyzsza i oczywiscie straszna sennosc. Szkoda gadac...
    Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki :)

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela zbieraj siły:) powodzenia! Ja jeszcze bede próbowała w listopadzie, bo moze juz tarczyca spadnie odrobine i żelazo pójdzie w gore to sie uda :)

• Darkam11 Znajoma

Wysłany: 25 października 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @sie spozniala później plamienie w końcu @ ale taki jakiś dziwny. Zawsze jest tak dość obfity, a teraz 2dni plamienia, 1dzień normalny potem dzień plamienia i koniec... chyba muszę odpuścić.w sumie od stycznia starania, ale Tak na prawde to od 4 mcy obsesja na puncie ciąży... pewno niepotrzebnie:/

• lily 333 Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny. Widzę, że październik dla większości kiepski :-(. Ja wczoraj dostałam @. Trzymam kciuki za listopad. Gratulacje tym co się udało :-)

mutacja C677T homozygota
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo matko a mi sie snilo ze dostalam @, eh koszmar

• justa. Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy orientujecie się jak się zachowuje temperatura po odstawieniu luteiny (rośnie/ spada)? Trzy dni temu odstawiłam luteinę po negatywnym teście w 12 dpo i nic. Nadal czekam na @ a temperatura utrzymuje się wysoko.

ex2bx1hpg9qyhku2.png
  • justa. Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A ja słyszałam, że często sny się sprawdzają odwrotnie, więc może to nie był taki straszny sen :)

ex2bx1hpg9qyhku2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa. wrote:
    A ja słyszałam, że często sny się sprawdzają odwrotnie, więc może to nie był taki straszny sen :)

Oby tak było :)

Co do tem, niestety nie pomoge bo nie mierze :(

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa. wrote:
    Czy orientujecie się jak się zachowuje temperatura po odstawieniu luteiny (rośnie/ spada)? Trzy dni temu odstawiłam luteinę po negatywnym teście w 12 dpo i nic. Nadal czekam na @ a temperatura utrzymuje się wysoko.
    Hej! Mi tempka utrzymywała się do 2 dnia @.

Mikołaj 25.04.2011

• lily 333 Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny te którym się nie udało w październiku przenosicie się na listopadowe testowanie? Jest już taki wątek?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 09:19

mutacja C677T homozygota
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lily 333 wrote:
    dziewczyny te którym się nie udało w październiku przenosicie się na listopadowe testowanie? Jest już taki wątek?
    Hej! Zerknij 3 wątek od góry - listopadowe testowanie :)

Mikołaj 25.04.2011

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lily 333 wrote:
    Zapraszamy tutaj https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/listopadowe-testowanie,11241.html.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Haha ja to samo miałam, to już obsesja! Tylko u mnie chlusło jak z wiadra na podłogę i zgubiłam buty :D :D

Jeszcze 5 dni i testujemy. Na razie zeszły mi wszystkie bóle prócz piersi, a temperatura nie spada.. Jeszcze mi się jakieś zapalenie pęcherza przypalętało, poracha :)

‹‹ 121 122 123 124 125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ