Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ! Mozna dolaczyc?
Mysle czy by nie zatestowac. Caly tydz temp 37'5 oczywiscie 100innych objawow ciazy jak to przy oczekiwaniu , wszystko sie wydaje objawem ciazowym a mi to juz szczegolnie.. okres.ma byc w sobote myslicie zeby czekac czy testowac? Nie wiem czy wole zobaczyc jedna kreske i czekac na okres czy czekac i sie rozczarowac ze przyszedl ?? Pozdrawiam i trzymam za kazda kciuki :*
EDIT: Wszystko bylo u mnie objawem az do dzis fdzie temp 36,7 i caly dzien brzuch boli identycznie jak przed kazdym okresem ... wiec chyba nici
Izape u mnie taka sama sytuacja z temperatura jak u Ciebie .
Monika przed pierwsza ciaza tak mialam przstalam sie spinac zaczelam.planowac wakacje urlop i bum dwie krechy. Trzymam kciuki za Ciebie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 20:17
-
-Monika- wrote:Dziewczyny, a więc tak. Muszę się wyżalić...
Od dwóch cykli mam je 33 dniowe, więc sądziłam ze i w tym bedzie tak samo.
W 16 dc cyklu zaczął mnie boleć jajnik tzw. ból z odbicia, w poprzednim cyklu mialam tak samo i gdy używałam testów owulacyjnych wyszły dwie kreski tego dnia staraliśmy się serduszkować, następnego dnia miałam śluz wodnisty i również było serduszkowanie, mąż nawet powiedział że na pewno coś z tego wyjdzie. Potem kojenego dnia powtórka wieczorkiem tak dla bezpieczeństwa, po dwoch dniach zaczeły mnie bolec piersi ale niestety całe, pamiętam jeszcze ze 17 dc czułam ze bierze mnie przeziębienie ale mimo to staraliśmy. Myslałam ze i tak nic z tego nie wyjdzie poniewaz okres plodny mialam wyznaczony na weekend a wtedy niestety nic nie było. Dzisiaj dostałam okresu. Wnioskująć ten cykl miał 30 dni a owulacja jest 14 dni przed okresem, czyli właśnie kiedy miałam ten śluz wodnisty. Czemu nie wyszło??? Sądzę że za dużo o tym myśle... Od kiedy się staramy mój śluz w trakcie cykli jest znikomy, jak zaradzić, może to wina tego?11 cykl starań -
Uparciuszek, ja brałam Oeparol 3x2, teraz zmieniłam na GAL, dawka w kapsułce jest chyba taka sama, a za podobną cenę co Oeparol jest w opakowaniu 150 kapsułek (Oeparol ma 60), więc starczy mi na dwa cykle.
Uparciuszek lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny u mnie to wyglada tak 27-28 powinna pojawić się @ jednak od około tygodnia: okresowe bóle podbrzusza bóle jajników na przemian raz prawy raz lewy jednak z prawej strony dziś czuje zdecydowane kłucie i ciągniecie w pachwinie. Do tej pory niewielka ilość śluzu przezroczysto kremowego dziś jednak do godzin popołudniowych uczucie mokrosci przerażajace jakby okres miał się zacząć. Bóle głowy bezsenności w nocy dzien zmęczenie osiąga zenitu można spać do 16, ból i powiększenie piersi -dziewczyny bardziej dosiwadczone co o tym myślicie i nas to 1 cykl starań i generalnie jestem skołowana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 21:17
ma_rtha -
Uparciuszek wrote:stres dużo robi , ja odpuściłam w tym miesiącu i zobaczymy
A w jaki sposób sobie odpuściłas? Przecież ciągle zależy. Szukam sposobu żeby też sobie odpuścić i przestać ciągle o tym myśleć.
III. 2016r - początek starań
VI.2017r. - Gameta Gdynia
Jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna
08.01.2018 - cb
09-12.2018 3podejscia IUI
04.2019 - start IVF długi protokół - nieudany
17.07.2019 - start IVF krótki protokół
29.07.2019 - PUNKCJA, mamy 4❄️ blastki
VII. 2019 - VI. 2020 4 transfery - 1 cb
V-VII. 2021 - 2 podejście do IVF - 6 mrozaczkow (3x4.1.1, 1x4.1.2, 1x3.1.1, 1x3.2.2)
14.02.2022 -5 FET-10dpt-262,5 U/I, 12 dpt-603 U/I, 16 dpt-3162,9 U/I, 22 dpt-24847,9 U/I, 26dpt-55594,4 U/I
22.03.2022 jest ❤️ CRL 1,63cm
11.04.2922 CRL 4,2cm
23.06.2022 USG połówkowe - wszystko ok - chłopiec 452gr. -
elinkagd wrote:A w jaki sposób sobie odpuściłas? Przecież ciągle zależy. Szukam sposobu żeby też sobie odpuścić i przestać ciągle o tym myśleć.11 cykl starań
-
summer86 wrote:Uparciuszek, ja brałam Oeparol 3x2, teraz zmieniłam na GAL, dawka w kapsułce jest chyba taka sama, a za podobną cenę co Oeparol jest w opakowaniu 150 kapsułek (Oeparol ma 60), więc starczy mi na dwa cykle.11 cykl starań
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
taki troche off-topic, Laski, nie wiem czy któraś korzystała z tego ale kilka miesiecy temu była tu na forum super opcja szybkiego podejrzenia ostatnio przeglądanych tematów, nowe tematy, "twoje tematy" czy jakoś tak...nie ma tego już, specjalnie zeby sprawdzić wykupiłam abonament na miesiąc a tu zonk
-
Uparciuszek wrote:dziewczyny biorące wiesiołek , jaki suplement bierzecie i ile kapsułek:) jeśli teraz przyjdzie@ zamierzam brać oeparol i zastanawiam się czy brac maxymalne dawki hmmmm 3x2 kaps
Ja tam brałam Wiesiołek w tym cyklu ale tylko do owulacji. I witaminę D3 w sprayu a później już tylko kwas foliowy.Uparciuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobitki moje, ja oszaleje!!! Serii o ile e ciagu dnia mam co robic i nie myslec o tyle w nicy w cxadir snu jest gorzej!!! Pamietacie moj wczorajszy sen??? Dzis w snie zobaczylam piekne dwie kreseczki ja chyba zaczynam warjowac zglosze sie do specjalisty jrstem opentana
-
nick nieaktualny