Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uparciuszek wrote:A bladzioch jakiego mniej więcej koloru był ? Różowego ? Bo czasami testy przebijają z tego paseczka testowego, widziałam kiedyś test pozytywny cioci i była blada kreska ale różowa i była w ciąży
No właśnie trudno powiedzieć, chyba różowego...Oleczka ur. 10.06.2017
-
Cześć dziewczyny, a ja jeszcze czekam na @ i dziś chyba się pojawi bo wszystkie znaki na to wskazują.
Jak Wam koniec tygodnia mija? Z dobrymi humorkami?
Izape91 czekam na twojego pozytywa, szybko mi tu go pokazuj -
dziewczyny - robiłam rano bobo test 10 - negatyw, ale zrobilam tez novatest i była baaardzo blada druga kreska. oczywiscie nie wytrzymałam i z drugiego moczu zrobilam facelle i chek&go , na facelle widoczna gołym okiem bladziutka rózowa kreska , a check&go jeszcze słabsza ale też widoczna.
Jutro ide na bete )))91Ewela09, i-feel-you, Uparciuszek, Izape91, bertha lubią tę wiadomość
dwurożność macicy.
cykle 31 dniowe.
27.10.2016 (+) beta 830,2
-
nick nieaktualny
-
channah wrote:Mnie nie zależy.zaczelam się zastanawiać czy kolejne dziecko to dobry pomysł.. Zaczynam robić coś dla siebie i nie mam takiego parcia.
Mi nadal zależy ale bez parcia. Zaczynam też bardzie myśleć o sobie, teraz zastanawiam się i ogarniam sylwester:) trzeba rezerwować bal:) dziś idę do ciotki na kawke:) w przyszłym tyg wszystkich swiętych i tak się kręci:) powodzenia również11 cykl starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Cześć dziewczyny, a ja jeszcze czekam na @ i dziś chyba się pojawi bo wszystkie znaki na to wskazują.
Jak Wam koniec tygodnia mija? Z dobrymi humorkami?
Izape91 czekam na twojego pozytywa, szybko mi tu go pokazuj
Haaha miałam pisać do Ciebie Ewelina "wiewióra" i tak zaczełam, ale połapałam się, że co ja piszęęę Niestety, ale z wczorajszego plamienia rozkręciła się @. Może to i lepiej... Mogę się jeszcze postarać do końca roku, a później to już chyba zacznę się denerwować
Poza tym jestem po tragicznym dniu w pracy, złożyłam wypowiedzenie, ale szef kazał się zastanowić do poniedziałku, czy chcę. Z takimi głupimi babami jak ja pracuję, poprostu się nie da. Chyba w końcu to zrozumiał. -
nick nieaktualny