Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie 10 wyszły wczoraj i dzisiaj z porannego negatywy, za to 25 dzisiaj z drugiego i trzeciego moczu pozytywne. zaczełam się zastanawiac czy to 10 wogóle działa...
a u Ciebie piękny pozytyw )dwurożność macicy.
cykle 31 dniowe.
27.10.2016 (+) beta 830,2
-
nick nieaktualny
-
Izape91 wrote:ja mam z microlife'a za niecałe 13 zł z apteki i sprawdza sie fajnie
Też używam termometru tej firmy z dwoma miejscami po przecinku. I mierzę temp. w ustach
A co do testów to kupiłam Quixx w aptece. Kosztował całe 5 zł :p aż byłam w szoku, że tak tanio. I oceniam pozytywnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 18:35
-
Cześć dziewczyny, przyjmiecie mnie do grona? Pare słów o mnie: mam 30 lat, staramy się od 2 lat o pierwsze bobo, w maju poroniłam w 8 tyg - puste jajo, obecnie mam pierwszy cykl (od poronienia) z owulacja naturalną chyba mi bromergon pomógł, tak to co miesiąc zastrzyki Ovitrelle. Czekam na testowanie, powinnam w niedziele kończyć dupka więc wtedy zrobię test.
-
Jaguś_7810 wrote:Hejo dziewczynki Co mówicie ? testować jutro czy nie testować ? sama nie wiem... boje się rozczarowania i w sumie to żadnych objawów nie mam i myślę, że małpiszon niedługo nadejdzie (
Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Jagus kiedy masz dostac @ ?
Anna ja tez tes testuje w poniedzialek o ile @ nie nadejdzie wszystko bylo tak.super az do wczoraj jak zaczal brzuch bolec jak na @ i chyba tez nici trzymam za Ciebie kciuki!!!
teoretycznie w niedzielę dopiero ... ( za wcześnie nie?
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
AniaMania wrote:Jaguś ja też w niedziele, teoretycznie ale w sumie przez brak objawów, przeczucie mam że nic z tego nie będzie to nawet mnie do testowania nie ciągnie...
Właśnie ja zobaczę jak jutro temp bedzie sie spisywala ...
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie