Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Agniechaaaa, ja przed zrobieniem testu na bezsenność cierpiałam :p
Do 31.10. Macie jeszcze 4 dni - dacie radę
Wytrwam ;p ale najsmieszniejsze bylo to, ze testem chwalilam sie Krystynie Jandzie co w tej glowie mi siedzi hahahaha -
Hej dziewczyny, na pewno testowałyście Pink testem 25 mIU.... Zrobiłam dziś rano tego sikańca (jestem ok 13-14 dpo) i wyszedł mi straszny bladzioch w miejscu kreski testowej, nie mam niestety fotki. Zastanawiam się czy ten bladzioch to nie jest tylko zaznaczenie miejsca w którym kreska powinna się pojawić? Czy jeśli test jest negatywny to nic a nic nie widać w miejscu T?
Pytałam nawet męża czy coś widzi i potwierdził, a potem zaczął się śmiać, że się pewnie pobrudziłoOleczka ur. 10.06.2017
-
asiczka11 wrote:Hej dziewczyny, na pewno testowałyście Pink testem 25 mIU.... Zrobiłam dziś rano tego sikańca (jestem ok 13-14 dpo) i wyszedł mi straszny bladzioch w miejscu kreski testowej, nie mam niestety fotki. Zastanawiam się czy ten bladzioch to nie jest tylko zaznaczenie miejsca w którym kreska powinna się pojawić? Czy jeśli test jest negatywny to nic a nic nie widać w miejscu T?
Pytałam nawet męża czy coś widzi i potwierdził, a potem zaczął się śmiać, że się pewnie pobrudziło
A ten bladzioch wyszedł Ci od razu czy po pewnym czasie?
III. 2016r - początek starań
VI.2017r. - Gameta Gdynia
Jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna
08.01.2018 - cb
09-12.2018 3podejscia IUI
04.2019 - start IVF długi protokół - nieudany
17.07.2019 - start IVF krótki protokół
29.07.2019 - PUNKCJA, mamy 4❄️ blastki
VII. 2019 - VI. 2020 4 transfery - 1 cb
V-VII. 2021 - 2 podejście do IVF - 6 mrozaczkow (3x4.1.1, 1x4.1.2, 1x3.1.1, 1x3.2.2)
14.02.2022 -5 FET-10dpt-262,5 U/I, 12 dpt-603 U/I, 16 dpt-3162,9 U/I, 22 dpt-24847,9 U/I, 26dpt-55594,4 U/I
22.03.2022 jest ❤️ CRL 1,63cm
11.04.2922 CRL 4,2cm
23.06.2022 USG połówkowe - wszystko ok - chłopiec 452gr. -
asiczka11 wrote:Przed upływem pięciu minut zalecanych na opakowaniu. Robiłam go 6:15, ostatni raz spojrzałam 6:20. Potem już nie chciałam zaglądać bo i tak się nakręcam trochę...
Nie pozostaje nic innego jak test powtórzyć jutro lub iść dziś zrobić betę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wczoraj przeczytałam o Twoim śnie, a mi dziś się przyśniło, że trzymam na rrękach swoje dziecko. To był synek i byl taaaki malutki.
Chyba powinnam zrobić sobie test, ale na obecność narkotyków, bo takie sny, to tylko na jakieś fazieUparciuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
asiczka11 wrote:Hej dziewczyny, na pewno testowałyście Pink testem 25 mIU.... Zrobiłam dziś rano tego sikańca (jestem ok 13-14 dpo) i wyszedł mi straszny bladzioch w miejscu kreski testowej, nie mam niestety fotki. Zastanawiam się czy ten bladzioch to nie jest tylko zaznaczenie miejsca w którym kreska powinna się pojawić? Czy jeśli test jest negatywny to nic a nic nie widać w miejscu T?
Pytałam nawet męża czy coś widzi i potwierdził, a potem zaczął się śmiać, że się pewnie pobrudziło11 cykl starań -
nick nieaktualny
-
channah wrote:No właśnie w tym miesiącu nie miałam parcia.od kilku mies nie mam bo pracę zmieniłam najgorzej pod koniec człowiek zaczyna myśleć.tym bardziej że już nawet szyjki nie badam ani temp nie mierzę.tyle co śluz tam zaobserwuje
Ja już też dałam sobie spokój a najgorsze jest to ze już mam takie nerwy na tym punkcie ze mi przestaje zależeć na macierzyństwie