PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:mówię tylko wam, tu na forum bo przy moich poprzednich poronieniach to lepiej się nie chwalić. Jutro umawiam się z ginką, bo mówiła, że jeśli coś wyjdzie to muszę zacząć leki brać.
-
Nie no laski!!! "Chwilę" mnie nie było a tu fasolkowo się zrobiło!!!
Sylvia GRATULUJĘ! SUPER
MalaCzarna Tobie cichutko też, bo widzę ten cień cienia
Asha u Ciebie też będzie, zobaczysz!
Fajnie cieszę się Ja z kolei pojechałam do rodziców.. i zapomniałam termo ech więc jutro na luzaka bez mierzenia -
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Odebrałam betę... tylko wam na razie mówię, jest fasola!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 18:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Super!!!!!!! Gratulacje!!!! A jaki wynik bety 12 dpo? Bo tak się zastanawiam jakiego będę mogła się ewentualnie spodziewać 9 dpo.
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Testujesz z nami, czy jeszcze poczekasz? Bo ty juz dalej ode mnie jestes
chyba że też uważasz że mogłam mieć owu 11dpo? a jeśli tak to już totalnie nie widzę szans...
A w ogóle jestem u rodziców i nie nastawiałam się na testowanie, więc nie mam tego jedynego testu ze sobą tak więc jutro kibicuję Wam a jak wszystkie już będziecie miały po dwie kreseczki to będziecie trzymać za mnie taki mam plan a tak na poważnie, na prawdę nie czuję, aby to był ten cykl... tak więc może najwcześniej w niedzielę...