PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Happy New Year 🥳🥳🥳🥛
Natka23 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dwójka wrote:Szczęśliwego Nowego roku 🥛 U mnie kiepsko się skończył i zaczął. Jedna wielka nerwówka.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Ale stresujesz się niepotrzebnie, jeszcze nic nie wiadomo a Ty juz zakładasz najgorsze. Nie pomagasz maluchowi myśląc w ten sposób że sobie nie poradzi.
-
Dwójka wrote:Wiem, ale nie potrafie sie wziąć w garść. Bo jak zacznę o tym myśleć że owulacja była 8-10, miesiączka miała być 23-24, to 31 beta powinna byc Wyższa niż 38.9
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:A skąd wiesz ze akurat wtedy była owulacja? Ja miałam też 8 grudnia owulację, a z usg wychodzi ze później bo w 5tc juz powinien być pecherzyk a nie było.
I widzisz ..... ty mialas mieć w tym samym czasie i masz juz bardzo wysoką bete. A ja tylko 38.9
Biore progestron w ilosciach jak dla konia, może sztucznie podtrzymuje tą ciążę i dlatego minimalnie wzrasta, ale to nie ma sensu. -
Dwójka wrote:Bylam na monitoringu, doktor powiedział 8 że wlasnie była, albo bedzie juz juz. Więc obstawiam 8-10.
I widzisz ..... ty mialas mieć w tym samym czasie i masz juz bardzo wysoką bete. A ja tylko 38.9
Biore progestron w ilosciach jak dla konia, może sztucznie podtrzymuje tą ciążę i dlatego minimalnie wzrasta, ale to nie ma sensu.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Zaczynamy nowy rok. Ja swoj zakończyłam i rozpoczęłam chorobą. Od świat jestem chora a wczoraj to już totalnie mnie rozłożyło. Mąż mi się spił na sylwku, w nocy zamiast regenerować siły musialam go ogarniać i wszystko wokół. I sluchajcie najlepsze- przed chwilą po 48 dniowym cyklu dostałam okres. W końcu! Ale lepszego momentu nie mogło być. Nowy rok, nowa ja, może nowa siła do starań. Z pomocą lekarzy.
-
DIDI wrote:Zaczynamy nowy rok. Ja swoj zakończyłam i rozpoczęłam chorobą. Od świat jestem chora a wczoraj to już totalnie mnie rozłożyło. Mąż mi się spił na sylwku, w nocy zamiast regenerować siły musialam go ogarniać i wszystko wokół. I sluchajcie najlepsze- przed chwilą po 48 dniowym cyklu dostałam okres. W końcu! Ale lepszego momentu nie mogło być. Nowy rok, nowa ja, może nowa siła do starań. Z pomocą lekarzy.
A Ty to nie masz pcos przypadkiem? 🤔
Tego Ci kochana życzę, siły wytrwałości i tego aby w końcu wam się udało, nieważne czy naturalnie czy z pomocą medycyny
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Kraszixp wrote:Nie załamuj się będzie dobrze i Ty się doczekasz ☺️
-
Dwójka wrote:Narazie jestem w zawieszeniu, musze czekac do poniedziałku żeby zrobić bete. Wtedy juz powinien sie zrobić jakiś zarys sytuacji czy rośnie czy stoi. I czy ratować czy sie pogodzić i niech sie organizm oczyszcza.
Ty też się doczekasz
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
madzia28 wrote:Miałyście jakieś objawy tuż po dacie spodziewanej miesiączki ?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Ja przed i po ból piersi i podbrzusza jak na okres
-
Dwójka wrote:Ja to samo, do tego jeszcze zgaga po zjedzeniu i wypiciu wszystkiego. Ja sie boje że nerwy doprowadziły do tego. W dniu kiedy były dwie kreski, dość mocne to dostałam złe wieści, całą noc nie spałam, caly dzień o tym myślałam
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Ja przed i po ból piersi i podbrzusza jak na okres
Mnie nigdy piersi na okres nie bolały, zawsze na owulację sutki sterczące i straszny ból. Najlepiej bez stanika bym chodziła wtedy. W tym cyklu piersi mnie bolą już od owulacji, jestem po dwóch poronieniach a teraz schizuje i co chwilę macam się i sprawdzam czy dalej bolą 😵 do tego ciągle mi się odbija, czasami kwasem żołądkowym . Wszystko tak jak w dwóch poprzednich ciążach tylko wtedy objawy ustały po czasie...
Wtedy nie brałam żadnych leków w teraz od początku lekarz obstawił mnie ich ogromną ilością i do tego zastrzyki z heparyny. Liczę, że to pomoże. W poniedziałek powtarzam betę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2022, 07:39
-
madzia28 wrote:Mnie nigdy piersi na okres nie bolały, zawsze na owulację sutki sterczące i straszny ból. Najlepiej bez stanika bym chodziła wtedy. W tym cyklu piersi mnie bolą już od owulacji, jestem po dwóch poronieniach a teraz schizuje i co chwilę macam się i sprawdzam czy dalej bolą 😵 do tego ciągle mi się odbija, czasami kwasem żołądkowym . Wszystko tak jak w dwóch poprzednich ciążach tylko wtedy objawy ustały po czasie...
Wtedy nie brałam żadnych leków w teraz od początku lekarz obstawił mnie ich ogromną ilością i do tego zastrzyki z heparyny. Liczę, że to pomoże. W poniedziałek powtarzam betę.
Trzymam kciuki za piękny przyrost 🤞🤞
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak.