PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie znowu nerwy i stres. Wykończą mnie te ludzie wkoło. Idę za chwilę na spacer bo mi mózg za moment eksploduje albo kogoś rozniosę.
Monia01 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualnyFelinka94 wrote:U mnie znowu nerwy i stres. Wykończą mnie te ludzie wkoło. Idę za chwilę na spacer bo mi mózg za moment eksploduje albo kogoś rozniosę.
Felinka to leć na ten spacer odetchnąć trochę 🙂. Nerwy są niewskazane ale też tak w ciąży miałam, hormony dają się we znaki 🙈❤️ -
Juszczynka wrote:Beta 56.7, progesteron 25.8 - myślicie że progesteron jest ok? Biorę luteinę 2x 100
Natka23 generalnie uwielbiam moją teściową, to złota kobieta ale ostatnio coś jej odwaliło i robi nam pod górę a niestety mieszkamy z nią i muszę to znosić... 🙄
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Myślę że mógłby być wyższy ja przy becie 16 miałam taki..
Natka23 generalnie uwielbiam moją teściową, to złota kobieta ale ostatnio coś jej odwaliło i robi nam pod górę a niestety mieszkamy z nią i muszę to znosić... 🙄 -
Miała dwa autka, jedno większe dała nam rok temu właśnie ze względu na to że będzie dobre jak będzie dzieciak. Teraz stwierdziła że jej auto się psuje więc je sprzeda a nam zabierze te co dała a my sobie mamy coś kupić.
🙈
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka teściowe tak mają z natury, nigdy nie chcą dla nas źle tylko często nie potrafimy się wzajemnie zrozumieć. Ja mam tak ze swoją, obie chcemy żyć w zgodzie ale niektóre pomysły są z piekła rodem. Kto daje i odbiera . . . 🔥 Nie daj się wyprowadzić z równowagi, spokój dla Ciebie jest najważniejszy 😘
-
Staram się jak mogę 🙈🙈
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Jutro mam pierwszą wizytę a jestem już tak zestresowana, boje się strasznie. Trochę na duchu mnie podnosi, że dokuczają mi nudności niemal przez cały dzień. Mam nadzieję, że to dobry objaw
-
Ja jakoś tak dziwnie się czuję… od 3 dni jestem bardzo senna, kłuje mnie na zmienę lekko prawy i lewy jajnik. Dzisiaj czułam lekkie rozpulchnianie w podbrzuszu. Do tego mój wykres szaleje / temperatury w zygzaki, plamienia, nie wiem o co może chodzić.19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
Ja nie odczuwam ciąży, gdyby nie ból podbrzusza, gdy dużo chodzę, albo zbyt długo nie byłam siku... Nie mam absolutnie mdłości, zgagi nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2022, 19:59
7cs
04.01.2022 kropuś 💝
31.12.2021 beta HCG 724,500
29.12.2021 beta HCG 301,100
24.12.2021 ⏸
11.07.2019 👧🏼
19.10.2017 👧🏼 -
Felinka94 wrote:Miała dwa autka, jedno większe dała nam rok temu właśnie ze względu na to że będzie dobre jak będzie dzieciak. Teraz stwierdziła że jej auto się psuje więc je sprzeda a nam zabierze te co dała a my sobie mamy coś kupić.
🙈
Nie przejmuj się nią. Trudno, kolejny niemały wydatek ale pomysl sobie ze w przyszłości nie będzie wypominać "a bo ja wam dałam samochód a wy...".Monia01 lubi tę wiadomość
-
madzia28 wrote:Jutro mam pierwszą wizytę a jestem już tak zestresowana, boje się strasznie. Trochę na duchu mnie podnosi, że dokuczają mi nudności niemal przez cały dzień. Mam nadzieję, że to dobry objaw
-
Madzia spokojnie, wszystko będzie dobrze
Vanilliowaczekolada może to efekt hormonów związanych z owulacją. Wysoki progesteron po owulacji często daje objawy ciążowe które mnóstwo dziewczyn odczuwa również przed @.
Nikaaaa ja obecnie jestem w domu.
DIDI ale my fizycznie nie mamy kasy żeby kupić coś sporego i w miarę przyzwoitego żeby nie ładować co chwila kasy u mechanika 🙄 ja mam swoje małe autko ale absolutnie nie mogę go sprzedać No bo też muszę mieć swój żeby gdziekolwiek jechać jak nie mąż w pracy 🙄
Juszczynka ja miałam długi czas boleści takie jak na okres...
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Kraszixp wrote:Ja nie odczuwam ciąży, gdyby nie ból podbrzusza, gdy dużo chodzę, albo zbyt długo nie byłam siku... Nie mam absolutnie mdłości, zgagi nic
Ja na razie też żadnych, chociaż od wczoraj mam wzdęcia i gazy. Ale czytałam, że tak może być 😊Kraszixp lubi tę wiadomość
-
Mnie dalej męczą skurcze. Wyczytałam, że to może być od tego, że się zarodek nisko zagnieździł, bo niedaleko ujścia macicy, tak jak się dowiedziałam na ostatniej wizycie. Boje się szczerze mówiąc. Że się nei podniesie, chociaż lekarz mówił, że się podniesie. Czy którąś dalej męczą skurcze i bóle brzucha? Czy tylko mnie
Dodatkowo brak mocy, ciągle jestem senna, zmęczona. Ciało odmawia mi posłuszeństwa. No i mdłości, ścisk żołądka.
Ja pracuje, ale za miesiąc/dwa idę na zwolnienie. Chyba, że będzie się coś dziać to pójdę szybciej...
Muszę chyba ograniczyć internety bo za dużo czytam a potem się martwię
-
Monia ogarnij się. Internet to kiepskie źródło wiedzy..
Ja mam skurcze jak się dużo nachodzę lub wkurzę...
A jeszcze wczoraj wieczorem znowu wróciła grzybica 😭😭Monia01 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak.