PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie 8dpo, złapało mnie jakieś choróbsko to nawet poranne mierzenie temperatury jest nie miarodajne 🙈🙈 pozostaje czekać grzecznie...Starania o pierwszego bobasa od 06.2021
03.22 - poronienie 7tc 💔
👩 28
AMH - 4,61
Hashimoto, owulacje są potwierdzone.
10.22 Drożność jajowodów ✅
Od 11.22 3x IUI ❌
03.2023 IVF - Ovaleap 125, Orgalutran, Gonapeptyl, IMSI +HBA
27.03 punkcja - 12 komórek (6 zapł., 6 mrozimy).
🧑 29
Hormony, USG jąder, posiewy ✅
Morfologia : 2.22 0% --> 5.22 1% --> 12.12 0% -
Marta100 wrote:Ja po 3 miesiącach z duphastonem miałam owu uregulowana na 16 dzień cyklu. Przed nim to tez nie umiałam trafić bo raz w 20 raz 22 a nie raz w 16. Mnie bardzo pomógł.
A co do testów to z nimi różnie bywa. Ja zmieniałam czesto i w końcu stanęła na clearblue. Dopoero z nimi umiałam przynajmniej wyłapać pik LH
Dostałam jednorazowo tego dupka w sensie na miesiąc, to nie wiem czy tak ureguluje mi owulację, ale liczę na to.
Wczoraj test owu nie był jednoznaczny wiec zobacze dzis jak to będzie wyglądało:) -
madzia28 wrote:Felinka gdzie zniknęłaś? Wszystko dobrze? Dobrze się czujesz?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Cześć Dziewczyny. Wracam do Wam po prawie rocznej przerwie. Rok temu stracilismy naszą pierwsza ciążę. Za nami dużo miesięcy walki o ustabilizowanie hormonów, o owulacje. I w związku z tym ze w poprzedniej ciazy znalazłam tu ogrom wsparcia teraz też podczas tych baszych staran chciałabym tym razem to ja Was wspierac i dzielić się zarówno troskami jak i radościami. Gratuluje wszystkim którym się udało I bardzo mocno wierzę że nam wszystkim za jakiś czas się uda i dołączymy do tego grona.
Od poprzedniej ciazy dużo się zmieniło. Organizm nie dziala już w moim przypadku jak kiedyś. I trochę kosztowało nas aby wróciła owulacja. Aktualnie jestem w drugim cyklu w którym wystąpiła owulacja. Jest to w 24dc, w 14dc Usg potwierdziło ze owulacja była w 13dc. Także czekam na testowanie... boję się zarówno zobaczyć negatyw jakmi pozytyw:( ogólnie chyba mam panikę przed testowaniem:( boję się tego co będzie dalej... -
Lenka88 wrote:Cześć Dziewczyny. Wracam do Wam po prawie rocznej przerwie. Rok temu stracilismy naszą pierwsza ciążę. Za nami dużo miesięcy walki o ustabilizowanie hormonów, o owulacje. I w związku z tym ze w poprzedniej ciazy znalazłam tu ogrom wsparcia teraz też podczas tych baszych staran chciałabym tym razem to ja Was wspierac i dzielić się zarówno troskami jak i radościami. Gratuluje wszystkim którym się udało I bardzo mocno wierzę że nam wszystkim za jakiś czas się uda i dołączymy do tego grona.
Od poprzedniej ciazy dużo się zmieniło. Organizm nie dziala już w moim przypadku jak kiedyś. I trochę kosztowało nas aby wróciła owulacja. Aktualnie jestem w drugim cyklu w którym wystąpiła owulacja. Jest to w 24dc, w 14dc Usg potwierdziło ze owulacja była w 13dc. Także czekam na testowanie... boję się zarówno zobaczyć negatyw jakmi pozytyw:( ogólnie chyba mam panikę przed testowaniem:( boję się tego co będzie dalej...
Przykro mi ze dotknęło Cie tyle trudności i przykrości ale nic nie dzieje się bez przyczyny i po każdym upadku wstajemy mocniejsze i silniejsze. 😊
Trzymam kciuki za pozytyw, bo przeciez tego tu wszystkie chcemy. Dla każdej z nas jest odpowiedni plan i nic tego nie zmieni.
Ja albo rozwaliłam sobie system hormonalny przez chwilowa anty i nie mogę teraz dojść do ładu (nie mam owu, podejrzenie pcos) albo kurcze cos zaczęło się dziać. Kiedy owu była widoczna bez wkładania palca, bez obserwacji a teraz? Lipa...
Nie załamujemy się tylko idziemy zawsze do przodu i tak też jest w Twojej sytuacji. Idziesz powolutku do przodu, i to się liczy 🍀🤞❤ -
Ana94 wrote:Hej
Czy któraś z Was miala tradzik ? Jako objaw ciazy ?Ana94 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ana94 wrote:To czekanie jest najgorsze prawda
Lenka88 trzymam kciuki, aby w środę pojawiły się mocne || -
Trzymam za Was kciuki dziewczyny ✊🏼✊🏼
Ana94 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Lenka88 wrote:Czuje się dziwnie i stąd podejrzenie ze może byc pozytyw ale to już chyba podświadomość robi swoje. Z drugiej strony testuje bo lekarz kazał przyjść odrazu tego dnia kiedy będą dwie kreski bo trzeba wdrazyc zastrzyki przeciwzakrzepowe.
To oby to dziwne uczucie zwiastowało 2 kreseczki 😊😊😊
Oj tak.... podświadomość nasza nie zna granic. Uwielbiam czytać forum , ale też trochę z dystansem trzeba do tego wszystkiego podejść bo później czlowiek wariuje i doszukuje się wielu rzeczy 🙈🙈🙉
No tak jak jest takie zalecenie lekarza to trzeba testować, aby nie przegapić -
Powiem Wam ze zawsze bylam sceptycznie nastawiona do forum ale dzięki tej grupie dostalam tyle wsparcia. Dziewczyny ktore mi je dawały już są mamusiami a mimo wszystko pytają co u mnie i trzymają mocno kciuki.
Dziewczyny to forum ma moc;) i wierzę że niedługo wszystkie będziemy się wspierała oczekując na szczęśliwe rozwiazania:)
Ogólnie ufam swojej intuicji i z moją intuicja to już nawet mój mąż nie konkuruje:)
Felinka94, trzymam mocno za Was kciuki:)Ana94 lubi tę wiadomość