PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
pompon wrote:Oj oby, oby. A Ty już wiesz na który test sobie siusiasz jutro ?
Na moim jest napisane ze jak sikne jutro to jest 56%,ze wyjdzie wiec niewiele rowniez
Nie mam zobaczyc bo syn kolo mnie siedziWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 19:07
-
nick nieaktualnyDziewczyny podobno jeden z najlepszych testów to ACON on jest chyba 10, zaraz po nim Pre-test. niestety ciężko je dostać w niektórych aptekach. podobno na zamówienie mogą sprowadzić. ja również testuje Pepino łatwo dostępne te 10.
jak mnie @ nie dopadnie we wtorek to zamówie w aptece ACON.
TA NIEPEWNOŚĆ MNIE DOBIJA
Asha lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Asha z jednej strony mnie to cieszy, bo to podobno zdrową ciążę oznacza, ale z drugiej to strasznie męczące i ciężko ukryć, a u teściowej właśnie jestem
Wiem kochanie, ale i tak ci zazdroszcze i pewnie sama tez teraz bys tego na nic nie zamienila, gdybys miala wyborWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 19:47
-
HMM Ja @ powinnam mieć w piątek wg ovuf.. i dziś test allegrowy wyszedł, chociaż nie wiem jakiej on jest czułości ?
Ale udało mi się wyskoczyć pod pretekstem zakupu podpałki do grilla i zakupiłam testy więc jutro testuje z Wami tylko nie wiem na ile coś pokażą bo to są te check&Go strumieniowe, pewnie 25... no ale i tak na bete chyba się wybiorę...Asha, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Justinka wrote:HMM Ja @ powinnam mieć w piątek wg ovuf.. i dziś test allegrowy wyszedł, chociaż nie wiem jakiej on jest czułości ?
Ale udało mi się wyskoczyć pod pretekstem zakupu podpałki do grilla i zakupiłam testy więc jutro testuje z Wami tylko nie wiem na ile coś pokażą bo to są te check&Go strumieniowe, pewnie 25... no ale i tak na bete chyba się wybiorę...