PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
asha ok jest pozytyny owu nqsiuralam teraz...zaraz bzykanko i jutro ieczorem
..sama nie wiem juz sama z jaka czestotliosciA:)...robilam wyszystkie hormony i wszystkie w normie.moj gin mowi d to chba nasienie mego m...no ale on tez sie ociaga zeby zbadac sperme...
Asha lubi tę wiadomość
[/url] -
zetaaa wrote:asha ok jest pozytyny owu nqsiuralam teraz...zaraz bzykanko i jutro ieczorem
..sama nie wiem juz sama z jaka czestotliosciA:)...robilam wyszystkie hormony i wszystkie w normie.moj gin mowi d to chba nasienie mego m...no ale on tez sie ociaga zeby zbadac sperme...
Moj tez mial kiepskie wyniki...rzucil palenie, bral witaminy i wszystko wrocilo do normy
Teraz sie mie stresuj tylko idz sie bzykaj bo owu sie przesunie, nawet z kiepskimi wynikami moze sie udac, tylko jeden zolnierz jest potrzebny...bedzie dobrze...marsz mi do wyra na bzykanko i usmiech -
nick nieaktualny
-
Nelly nam się udało (chyba) w 8cs też już myśleliśmy że coś jest nie tak z nami..
A czy jest sens aby badać poziom progesteronu, bo mogłabym przy okazji bety. W poprzedniej ciąży brałam lutke od 7mc więc nie wiem.. przepraszam pisze z telefonu. -
Justinka wrote:Nelly nam się udało (chyba) w 8cs też już myśleliśmy że coś jest nie tak z nami..
A czy jest sens aby badać poziom progesteronu, bo mogłabym przy okazji bety. W poprzedniej ciąży brałam lutke od 7mc więc nie wiem.. przepraszam pisze z telefonu. -
nick nieaktualnySłoneczka do jutra! O 8 beta. Wyniki albo po południu albo na drugi dzień. Dam znać na pewno!!! Strasznie się cieszę że się tak zielono tu zrobiło, mam nadzieję że to nie koniec plusików. Czekamy na resztę!!! Wszystkim testującym jutro powodzenia, wszystkim w okolicy owu owocnych starań, a zaciążonym spokojnych dni. :)Trzymam kciuki za każdą z osobna!!!
Asha, gigsa, pompon, Rudzia, Iza75, bianka lubią tę wiadomość
-
zetaaa wrote:ja juz 10mc w tym cyklu jeszcze conceive plus zel....do gry wstepnej ..myslicie ze jytro tez wieczorem czy juz odpoczynek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 21:48
gigsa lubi tę wiadomość
-
moj m rzucil palenie 15dni temu i faszeruje nas witaminami...pylkiem kwiatowym/pszxzelim...conceive plus i namietny sex (tak to naprawde mozliwe) a i wiesiomwk maz i ja....arsenal jest zobaczy z jakim skutkiem....ide po jakies ubranko i do lozka:)
Asha, gigsa, Iza75 lubią tę wiadomość
[/url] -
zetaaa wrote:moj m rzucil palenie 15dni temu i faszeruje nas witaminami...pylkiem kwiatowym/pszxzelim...conceive plus i namietny sex (tak to naprawde mozliwe) a i wiesiomwk maz i ja....arsenal jest zobaczy z jakim skutkiem....ide po jakies ubranko i do lozka:)
Ja próbuję dopóki mamy siły i chęci w tym cylku. Obyśmy zazieleniły wykresy.
Mimka serdeczne gratulacje. To cudowne wieści.
Kciukasy za jutrzejsze testujące.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 22:26
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny