PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Mam nadzieję że jest i na darmo mnie ten brzuch od kilku dni nie boli.
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjak Was czytam to aż mi się płakać chce tylu sie udało a mi znów nie:(
powoli mnie łapie , że może nie dane nam mieć dziecko przed mężem jestem twarda , ale tu nie moge:( czytam , że coraz więcej z Was ma 2 kreseczki... ciesze się bardzo i gratuluje, ale no co ze mną kiedy ja będę mamą ? straszne uczucie
dobrze, że ten miesiąc jest na obserwacje tylko ... żadnych leków, nic... może inny lekarz coś poradzi. -
Nelly1507 wrote:jak Was czytam to aż mi się płakać chce tylu sie udało a mi znów nie:(
powoli mnie łapie , że może nie dane nam mieć dziecko przed mężem jestem twarda , ale tu nie moge:( czytam , że coraz więcej z Was ma 2 kreseczki... ciesze się bardzo i gratuluje, ale no co ze mną kiedy ja będę mamą ? straszne uczucie
dobrze, że ten miesiąc jest na obserwacje tylko ... żadnych leków, nic... może inny lekarz coś poradzi. -
nick nieaktualnyNelly tulam. Tak mi przykro, mogę się domyślać co czujesz, bo nie mogę powiedzieć że wiem, bo to dopiero 2 cykl starań. Jestem z Tobą całym sercem i życzę ci gorąco upragnionych 2 kreseczek, będę trzymać za Ciebie kciuki! Ne pewno się uda! Musi się udać!
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Witam...u mnie znowu negatywy...temp ta sama...dobrze ze nie robilam tymi lepszymi testami bo bym sie tylko wnerwila ze za wczesnie...no nic to dopiero 10 dpo, moze jest za wczesnie
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Witam...u mnie znowu negatywy...temp ta sama...dobrze ze nie robilam tymi lepszymi testami bo bym sie tylko wnerwila ze za wczesnie...no nic to dopiero 10 dpo, moze jest za wczesnie [
Asha, ale te tempki to piękne masz!!! -
MalaCzarna wrote:Asha dopiero 10 dpo. Sama piszczesz dziewczynom że pozytywy często wychodzą dopiero około 14 dpo. Będzie dobrze! Wiesz, że intuicyjne czuję że ci się udało. Poza tym tempka i objawy.
No dlatego sie staram tym zbytnio nie stresowac bo wiem ze to moze byc za wczesnie -
sylvia007 wrote:Asha wrote:Witam...u mnie znowu negatywy...temp ta sama...dobrze ze nie robilam tymi lepszymi testami bo bym sie tylko wnerwila ze za wczesnie...no nic to dopiero 10 dpo, moze jest za wczesnie [
Asha, ale te tempki to piękne masz!!!
Oj zeby to jeszcze cos znaczylo to by bylo dobrze -
Asha wrote:Oj zeby to jeszcze cos znaczylo to by bylo dobrze
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Myślę, że znaczy. Ja testowałam w 11dpo i wyszedł mi taki słaby cień, że jakbym tu zdjęcie wstawiła to byście mi poradziły chyba konsultację z okulistą Także myślę, że u Ciebie za jakieś 2-3 dni pojawi się ta druga kreska
Oby oby kochana -
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:Wiem Asha, ale jak bardzo chcesdz i nie wychodzi to sie wkurzasz i myślisz co jest z Toba nie tak...
Ja to rozumiem kochana bardziej niz ktokolwiek, ponad 3 lata to cwicze, naprawde, tylko staram ci sie powiedziec ze to ze nie wychodz nie musi wynikac z niczyjej winy tylko moze nie trafiacie na odpowiedni moment, i wystarczy troche wiecej obserwacji, moze troche witamin i wszystko zaskoczy...moze nie jest odrazu nic zle -
Asha wrote:Witam...u mnie znowu negatywy...temp ta sama...dobrze ze nie robilam tymi lepszymi testami bo bym sie tylko wnerwila ze za wczesnie...no nic to dopiero 10 dpo, moze jest za wczesnie
Asha na pewno jest jeszcze za wcześnie. Mi też się wydaje, że będą u Ciebie I I dwie piękne kreski.
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwierz. Czuje podobnie.Nelly1507 wrote:jak Was czytam to aż mi się płakać chce tylu sie udało a mi znów nie:(
nick nieaktualny