PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki, znbowu sensacje ok. 5 miałam, więc jak juz znowu zasnęłam to trochę pospałam. Gratuluje Liwi i trzynmam kciuki za bete, tych co ukłute dzisiaj są.
U mnie bez zmian, już się nawet nie bawię w dopatrywanie cienia cienia. Temperatura dzisiaj 36,7, ale już się nie zdziwię jak niedługo spadnie. Chyba przestałam mieć nadzieję. To 11 dpo wg ovu... -
pompon wrote:Hej dziewczynki, znbowu sensacje ok. 5 miałam, więc jak juz znowu zasnęłam to trochę pospałam. Gratuluje Liwi i trzynmam kciuki za bete, tych co ukłute dzisiaj są.
U mnie bez zmian, już się nawet nie bawię w dopatrywanie cienia cienia. Temperatura dzisiaj 36,7, ale już się nie zdziwię jak niedługo spadnie. Chyba przestałam mieć nadzieję. To 11 dpo wg ovu...
Ja tu waruje jak ten pies z jezorem na ciebie
To i tak jeszcze wczesnie, a temp ladna i wysoka, nie smutaj -
Dzieki Asha, dzieki ze wspieracie i że sie przejmujecie. Ale ja czarno już to widzę, myślę sobie że to zupełnie nieprawdopodobne jak
było cztery dni przed owulacją i miesiąc temu straciłam ciążę. Jakby się udało to byłby totalny cud.
Asha dobrze, że Ty dzisiaj trochę pozytywniejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 09:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny