PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Masakra, u mnie chyba @ się pojawi:( Byłam teraz w kibelku i psrawdzałam szyjkę. Jest Twarda, średnio i zamknięta. Śluz kremowy lepki, ale zabarwiony na lekko różowo:(
-
kur..... jak nie urok to sraczka
dziś cały dzień i wczoraj podbrzusze mnie bolało, tak jakby ciągnęło i do tego lekkie skurcze i ból jajników co jakiś czas, myślałam, że może jednak coś z tego będzie, a teraz toWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 20:49
-
Asha wrote:I moj
I MÓJ DZIEWCZYNY !!
Mówię Wam jaki dzisiaj za przeproszeniem chujowy dzień mam. Nic nie po mojej myśli i na wszystko kurwie. Dawno tak nie miałam, do tego dół totalny i cały dzień mi niedobrze i brzuch napieprza. Cyba jakiś kurna pms mi się załączył. Już dosyć mam. Moja cierpliwość też do chrzanu. Zajebać się można... Sorry laski ale dzisiaj mam dzień jak szewc
Ostatni test mam jutro sikne, jak dojrze cholerny cień cienia, temperatura nie spadnie i małpa nie przyjdzie to ide na bete, niech wreszcie rozmyje moje nadzieje. Ale coś czuje, że nie będzie takiej potrzeby nawet -
pompon wrote:I MÓJ DZIEWCZYNY !!
Mówię Wam jaki dzisiaj za przeproszeniem chujowy dzień mam. Nic nie po mojej myśli i na wszystko kurwie. Dawno tak nie miałam, do tego dół totalny i cały dzień mi niedobrze i brzuch napieprza. Cyba jakiś kurna pms mi się załączył. Już dosyć mam. Moja cierpliwość też do chrzanu. Zajebać się można... Sorry laski ale dzisiaj mam dzień jak szewc
Ostatni test mam jutro sikne, jak dojrze cholerny cień cienia, temperatura nie spadnie i małpa nie przyjdzie to ide na bete, niech wreszcie rozmyje moje nadzieje. Ale coś czuje, że nie będzie takiej
potrzeby nawet
no i dobra siknij i jakby co to beta. A pokurwic czasem trzeba, a czasem nawet czesciej