PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Z szyjka tez cos nie tak, bo sie cholera tak zamknela ze taka zamknieta to jeszcze nie byla nigdy, wogole to jeszcze ledwo ja znalazla bo sie cholera schowala z tylu calakiem wysoko jak nigdy, wyzej niz na owulacje, ktos z was tak mial? Bo normalnie to juz sie otwieralaa....moze to po tej witaminie b6 tak? Ale calkiem inaczej, jeszcze takiej to jej nie widzialam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Z szyjka tez cos nie tak, bo sie cholera tak zamknela ze taka zamknieta to jeszcze nie byla nigdy, wogole to jeszcze ledwo ja znalazla bo sie cholera schowala z tylu calakiem wysoko jak nigdy, wyzej niz na owulacje, ktos z was tak mial? Bo normalnie to juz sie otwieralaa....moze to po tej witaminie b6 tak? Ale calkiem inaczej, jeszcze takiej to jej nie widzialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 07:50
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha ale dobrze wiesz że dziewczynom czasem nawet dopiero tydzień po terminie @ testy pokazywały ciążę. Oj ja czuję że u Ciebie wkrótce pokażą.
Ja już po becie. Wyniki tak jak ostatnio pod wieczór lub jutro rano. Staram się nie stresować. Często źle wzrasta beta? -
nick nieaktualny
-
pompon wrote:Hej. Ja zmierzyłam tylko temperature i już wszystko jasne, więc nawet nie mam siły się zwlec z łóżka. Nie sikałam już. Czekam na @, byle prędzej przed urlopem. Gigsa i Asha trzymam kciuki
Tulam kochana...mialysmy owu w ten sam dzien...mi jeszcze nie spadla az tak...cholera szkoda bo mialam nadzieje ze razem...plamisz? Przyszla tak cholera czy nie jeszcze? Bo moze odbije temp jutro -
nick nieaktualnyHej Kochane
nie robiłam testu na owu... co mi to da jak i tak nie możemy ;/ kurwaa co za pech ;/
Jadę jutro z mężem , bo sie biedny stresuje to mu potowarzyszę chociaż nie wiem czy dadzą nam wejść razem do pokoju zwierzeń ;p
ja mam dzis jakiś dzień doła ;/ w ogóle od starań o dzidziusia zaniedbalam sie strasznie wyglądam jak wieloryb jestem obleśna i gruba chodzę co jakis czas na zumbę , ale boje sie co cykl , że może jestem w ciąży i to zaszkodzi ;/ i to tak wygląda;/ mam już dość musze wziąć się za siebie bo mąż mnie w końcu dla innej rzuci , bo ja się spasłam po ślubie strasznie nie wiem czy to wina leków czy początki tarczycy, ale gówno zjem i już puchne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny