PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Tulam kochana...mialysmy owu w ten sam dzien...mi jeszcze nie spadla az tak...cholera szkoda bo mialam nadzieje ze razem...plamisz? Przyszla tak cholera czy nie jeszcze? Bo moze odbije temp jutro
Nie, nic nie czuję nawet jakby miała przyjść... Ale czekam, może jutro dopiero. Też miałam nadzieje, no ale. Za szybko chciałam chyba. Ale na mnie się nie oglądaj, bo u Cebie będzie dobrze, a ja mam nadzieję z resztą dziewczyn was szybko dogonić
MalaCzarna tak, co najmniej, ale na początku szybciej rośnie, więc tak jak mówiłam, może stówka będzie
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:no badałam i mam tak wynik po środku ... 2 z czymś a norma jest do 3 z czymś...
kochana mój Endo mówi, ze dla staraczek tsh powinno byc 1-2,5 ale najlepiej blizej 1 wiec moim zdaniem powinnas isc do Endo i zbić lekami tsh. Ja mialam ostatnio 1,64 i delikatnie mi zwiekszyl dawke, żeby wlasnie zbićamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Nie, nic nie czuję nawet jakby miała przyjść... Ale czekam, może jutro dopiero. Też miałam nadzieje, no ale. Za szybko chciałam chyba. Ale na mnie się nie oglądaj, bo u Cebie będzie dobrze, a ja mam nadzieję z resztą dziewczyn was szybko dogonić
MalaCzarna tak, co najmniej, ale na początku szybciej rośnie, więc tak jak mówiłam, może stówka będzie -
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:kurde sama nie wiem już jeden gin mi przepisał lek , ale drugi powiedział , że wyniki są dobre i , że nie trzeba nic brać
To skoro tu ktos ci mowi ze jednak tez zbija i tam ci gin tez zapisal, to ja bym sie sklaniala do brania, albo poszla do 3 gina z rekomendacji -
pompon wrote:Taki duży spadek i 13 dpo to już raczej @ i nie podskoczy:(
Wiem ze duzy...a pamietasz Rudzi wykres? Tutaj nie ma zasad kochana juz rozne wykresy widzialam, dopoki nie ma @ to nie ma...czekamy...zobacz na galeri wykresowpompon, bianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zetaaa wrote:ja sie wkurwiñam...mam chyba bezowulacujny..nigdy takichniskich temp nie mialam...a te jebane testy tez wyszly pozytywnie..to po jala cholere sie je robi......mam dosc..chyba sobie w leb strzele
Wszystko dobrze wychodzi...patrzac na temp z przed owu sa troszeczke nizsze, one nie musza byc duzo nizsze, wystarczy ze jest maly skok, pozniej pojda w gore luz -
Asha wrote:To skoro tu ktos ci mowi ze jednak tez zbija i tam ci gin tez zapisal, to ja bym sie sklaniala do brania, albo poszla do 3 gina z rekomendacji
Nelly tu nie gin potrzebny tylko endokrynolog. Powiedz, ze staracie sie o dziecko i jest inna gadka bo faktycznie do 3 jestes w normie ale nie przy staraniach mowie Ci -
Iza75 wrote:Nelly tu nie gin potrzebny tylko endokrynolog. Powiedz, ze staracie sie o dziecko i jest inna gadka bo faktycznie do 3 jestes w normie ale nie przy staraniach mowie Ci