PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justinka wrote:Gigsa ja też miałam lekko różowy śluz 3-5dpo Ból brzucha miałam i wtedy strasznie mnie napieprzały jajniki, momentami nie wiedziałam jak siedzieć, więc może faktycznie owu była teraz a te objawy to na fasolkę "sraczka" też jest na ciążę przynajmniej często się zdarza Trzymam kciuki!
Sama już nie wiem co to jest.Jajnik nadal boli, brzuch już dziś mniej, ale inaczej niż na @
Ogólnie dziś słabo się czuję. Jestem niewyspana, wszystko mi z rąk leci. Jakoś mbie trzęsie i tak dziwnie w głowie. Czuję jakbym miała być chora -
gratuluje dziewczyny dwóch kreseczek i pięknej bety ... ja zaczynam kolejny cykl starań :-)w zeszłym roku w sierpniu zaszłam w pierwszą ciąże to i może w tym roku sierpień okaże się szczęśliwy.
-
gigsa wrote:Sama już nie wiem co to jest.Jajnik nadal boli, brzuch już dziś mniej, ale inaczej niż na @
Ogólnie dziś słabo się czuję. Jestem niewyspana, wszystko mi z rąk leci. Jakoś mbie trzęsie i tak dziwnie w głowie. Czuję jakbym miała być chora -
Dziewczyny, wiem, że temperatura w ciągu dnia się podnosci, ale jeśli rano spadła to nie powinna się utzrymywać mniej więcej na takim poziomie ? Leniwy poranek miałam i dopiero się zwlekam z łóżka i zmierzyłam i jest 36,8. Tak pytam, bo na pewno o niczyn to nie świadczy. Idę się spocić na siłowi, może coś się ruszy... Miłego dnia
-
Justinka wrote:No to powiem Ci że dobrze to wróży ale trzeba czekać na testowanie zdecydowanie za wcześnie
A może takie dziś ciśnienie dziwne -
pompon wrote:Dziewczyny, wiem, że temperatura w ciągu dnia się podnosci, ale jeśli rano spadła to nie powinna się utzrymywać mniej więcej na takim poziomie ? Leniwy poranek miałam i dopiero się zwlekam z łóżka i zmierzyłam i jest 36,8. Tak pytam, bo na pewno o niczyn to nie świadczy. Idę się spocić na siłowi, może coś się ruszy... Miłego dnia
No to moze odbijeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 12:39
-
Emka i Czarna POWODZENIA I TRZYMAM KCIUKI
Justinka piękna beta. Prgesteron też wygląda na ładny, tak jak wszędzie są różne normy, ja pamiętam, że jak mierzyłam w ciąży to miałam ponad 14 i to było ładnie w górnej normie. Także nie ma reguły, nie martw się niczym na zapas, jest dobrzxe
Malaczarna trzymam kciuki też za Twoją betkę.
BuziakiJustinka, emka@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny