PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzetaaa wrote:ja bym najchetniej nie mierzyla tej temp bo mnie tylko wkurwia
Iza75 lubi tę wiadomość
-
zetaaa wrote:ja bym najchetniej nie mierzyla tej temp bo mnie tylko wkurwia
gigsa lubi tę wiadomość
-
Ja normalnie miałam ustawione w tel. 3 budziki pod rząd, a i tak wstawałam po tym ostatnim.Teraz jak mierzę temp to przez ciekawość sama się rozbudzam po tym pierwszym
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ja tak samo.Najpierw wypatrywałam owulacji, potem analizowałam wszystko, a teraz już nic nie wiem
amelia04072006, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o clo nie powiem bo nie biorę. jesli chodzi o tarczycę to endo mówił, ze w ciąży robi się badania co dwa maksymalnie co 3 msc. dawkę się zwiększa nawet o połowę, ponieważ dziecko potrzebuje dużo tego hormonu a mama wpada w jeszcze większą niedoczynność
-
Asha wrote:Ja wlasnie sprawdzilam temp ( wiem, wiem) i jest 37.7...(??????)
I kurwa rycze jak pojeb caly dzien, no przeciez to jest nie do zniesienia ten cyrk
Asha, ja eż teraz z ciekawości zmieryzłam i 37,2 nosz kurwa mać, miała być @ a nie ma. Pochlastać się idzie z tym wszytskim. Już nie wiem czy bym wolała nie wiedzieć tego wszystkiego i nie latać do łazienki sprawdzać gaci jak głupia. Niech to się wreszcie skończy... Wiem, że choelra bierze, ale jakoś musimy wytrzymac. Ty do || a ja do @.
Biedronka i kluska powodzenia !
-
nick nieaktualny
-
aaaa ogólnie tabletki na tarczycę nie lubią się z innymi lekami i z tego co pamiętam nie powinno się ich łączyć. tak jak pisałam wyżej nie wiem jak z clo. ja bym nie ryzykowała bo przypadkiem może to zaszkodzić przyswajaniu tych leków i w końcu żaden z nich nie zdziała tego co powinien
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny