PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Co ty. Wszyscy na urlopach... Dziewczyny czy to już pewne że to już koniec mojej ciąży?
-
Moim zdaniem Czarna jedź na izbę tak jak dziewczyny mówią. Nie czekaj, nawet jeśli to dobrze nie wróży to może da się coś zrobić. Tak czy siak lepiej wiedzieć od razu co i jak niż w nerwach siedzieć w domu, zadręczać się nic nie wiedząc. Może maluch potrzebuje więcej czasu, nic nie jest jeszcze przekreślone. Ja miałam idealny przyrost ze 100 na 500 w trzy dni, a się nie udało. Nie ma reguły, co organizm to inaczej. Nie martw się na zapas kochana i dawaj znać. Ściskam i trzymam kciuki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pompon wrote:Asha, ja eż teraz z ciekawości zmieryzłam i 37,2
nosz kurwa mać, miała być @ a nie ma. Pochlastać się idzie z tym wszytskim. Już nie wiem czy bym wolała nie wiedzieć tego wszystkiego i nie latać do łazienki sprawdzać gaci jak głupia. Niech to się wreszcie skończy... Wiem, że choelra bierze, ale jakoś musimy wytrzymac. Ty do || a ja do @.
Biedronka i kluska powodzenia ! -
Nelly1507 wrote:powiem Ci szczerze, że nie znam sie jaki ma być idealny wykres:( sama nie mierze temp no i nie za bardzo wiem o co chodzi z tym ...
tyle ze na koncu powinien byc fasolek a u mnie go nie ma, ale wykres idealny