PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała - spokojnie na pewno beta będzie dobra!
A stres nic tu nie pomoże
ja jakoś jestem przekonana że jednak owu miałam 11dc [więc bardzo wcześnie] a zagnieżdżenie 16dc co też za wcześnie, ech dziwny ten cykl, ale najważniejsze że dzidzia jest
i mam nadzieję że wszystko ok z nią
Asha lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja miałam zabieg łyżeczkowania 13.05. tego roku. Duże wsparcie dało mi forum ale temat poronienia. Teraz jestem już po 3 @ i nareszcie zaczęłam nowy cykl starań. To jest dopiero 9 d.c. tak więc do testowania jeszcze tyle czasu ale od pewnego czasu śledzę wasze forum i widzę jaką fajną tworzycie paczkę i jakie macie w sobie wsparcie. Ja sama jestem podekscytowana tym, że 17 sierpnia będe testować. Trzymam za Was mocno kciuki i mam wielką nadzieję, że i mi się uda
Justinka, Asha, pompon, Iza75 lubią tę wiadomość
Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Witam dziewczyny, dawno się nie odzywałam ale jestem na bieżąco, czytam Was codziennie no i w końcu powoli oczekuję na testowanie.
Mała nie stresuj tego małego bąbelka i broń Cię panie czytać teraz o poronieniach. Beta nawet do 4 tyg może być bardzo niska, nawet do 10. Będzie dobrze tylko postaraj się sama nie stresować. Wiem, że to nie łatwe ale chociaż się postaraj.
Asha jeśli Twój wykres nie jest na ciąże to ja się poddaję.
Ja jakoś nie mam nadziei na ten cykl zbytniej, nawet wolę się nie doszukiwać objawów bo w poprzednim cyklu zbyt wiele mnie kosztowało rozczarowanie.
Temp mam dziwne, of nie mogło zdecydować się czy owu było 15 czy 17 dc. Ogólnie czuję, że nic nie będzie z tego cyklu.Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kluska wrote:Witam dziewczyny, dawno się nie odzywałam ale jestem na bieżąco, czytam Was codziennie no i w końcu powoli oczekuję na testowanie.
Mała nie stresuj tego małego bąbelka i broń Cię panie czytać teraz o poronieniach. Beta nawet do 4 tyg może być bardzo niska, nawet do 10. Będzie dobrze tylko postaraj się sama nie stresować. Wiem, że to nie łatwe ale chociaż się postaraj.
Ja jakoś nie mam nadziei na ten cykl zbytniej, nawet wolę się nie doszukiwać objawów bo w poprzednim cyklu zbyt wiele mnie kosztowało rozczarowanie.
Temp mam dziwne, of nie mogło zdecydować się czy owu było 15 czy 17 dc. Ogólnie czuję, że nic nie będzie z tego cyklu.
Najważniejsze że dobrze owu obstawionateraz w sumie najgorsze, to oczekiwanie... powodzenia! trzymam kciuki
-
kluska wrote:Witam dziewczyny, dawno się nie odzywałam ale jestem na bieżąco, czytam Was codziennie no i w końcu powoli oczekuję na testowanie.
Temp mam dziwne, of nie mogło zdecydować się czy owu było 15 czy 17 dc. Ogólnie czuję, że nic nie będzie z tego cyklu.
To tylko wykres...a jak przyjdzie @ to ch* j z wykreesemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 13:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny