PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Wieczorem to wogole nie ma znaczenie, tylko rano
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:kurwa, całe życie mam pod górkę . chociaż robienie dzieci mogłoby być łatwiejsze
-
no tak, tylko ze jak wiekszosc widzi 37 to juz krzyczy ze ciąża. juz widzialam wpisy kilku dziewczyn na of, gdzie pisaly ze kiedy pokazaly swoim lekarzom wykresy to twierdzili, ze ponizej 37 to jest zbyt niska temperatura, zeby sie udalo. widzialam tez artykuly o objawach ciazowych, gdzie pisza ze pewny wskaznikiem ciazy to temperatura powyzej 37
-
amelia04072006 wrote:no tak, tylko ze jak wiekszosc widzi 37 to juz krzyczy ze ciąża. juz widzialam wpisy kilku dziewczyn na of, gdzie pisaly ze kiedy pokazaly swoim lekarzom wykresy to twierdzili, ze ponizej 37 to jest zbyt niska temperatura, zeby sie udalo. widzialam tez artykuly o objawach ciazowych, gdzie pisza ze pewny wskaznikiem ciazy to temperatura powyzej 37
Ja w tamtym cyklu mialam 37.2 caly czas i co? Jestem w ciazy? No chyba nie jestem , chyba ze nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 15:34
helutka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Zobacz wykres gigsy, u niej tez ze 3 razy bylo podchodzenie do owu, u ciebie juz 2 , u niej juz zalapalo, moze sie stresujesz za bardzo i dlatego, daj na luz i bedzie owu
Asha lubi tę wiadomość