PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:na twoim miejscu skoro masz wyniki dobre a tyle przeszłaś to poszłabym do psychologa, czy kogo wy tam macie kto pomoże ci sie pozbierać. ja weszłam na leki -lekkie, które pomagały mi funkcjonować, ale dzięki temu lepiej radziłam sobie z bieżącymi problemami. chodziłam na trapie i tam mogłam sobie narzekać i płakać do woli- to tez pomaga. okazało się, ze przez depresje ,którą miałam zablokowałam sobie organizm. to ze mi się nie udawało potęgowało problem. dziki lekom się rozluźniłam. mój ojciec stosował przemoc fizyczna i psychiczna, doprowadził do momentu, gdzie chciałam popełnić samobójstwo. potem choroba i brak dziecka. nerwy naprawdę niszczą
Chodze na terapie kochana, zreszta sama jestem terapeuta zeby bylo smieszniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 17:00
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Nelly1507 wrote:no wiem wiem ;p
jutro wyniki ... zobaczymy co będzie
kuurde tak bym chciał w tym miesiącu zaskoczyć... a tu pewnie dupa zaś będzie... jeszcze kurcze te dziwne objawy jakbym miała już owulacje ;/ masakra.. a to dopiero 6dc ;/ ;/ ;/
Moj tez mial pierwsze wyniki kiepskie, troszku kiepsko to przyjal, ale witaminy zaczal brac, rzucil palenie i jest elegancko teraz
-
nick nieaktualnyno mój łyka tabletki .. Androvit... polecane przez lekarzy... więc mam nadzieje , że wyjdzie ok.
Wtedy wiem , że to coś ze mną nie tak i zajmiemy sie tylko mną...
na szczęście dzis juz konieć abstynencji
i można serduszkować ;p ;p
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Nelly1507 wrote:no mój łyka tabletki .. Androvit... polecane przez lekarzy... więc mam nadzieje , że wyjdzie ok.
Wtedy wiem , że to coś ze mną nie tak i zajmiemy sie tylko mną...
na szczęście dzis juz konieć abstynencji
i można serduszkować ;p ;p
No mus bzykac mus...czasami to niczyja wina...
-
to ty się nagrywaj i to co do niej mówisz puszczaj sobie - terapia gratisAsha wrote:A jeszcze zeby bylo jeszcze smieszniej, mam klientke co tez przychodzi do mnie na terapie bo chce zajsc hhhahaha
To wcale nie smieszne, tylko ta jebana ironia losu
Iza75 lubi tę wiadomość