PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:I sie nie nauczysz jezeli caly czas ktos ci bedzie mowil co masz robic
amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja na poczatku ciazy z corka zajadalam sie galaretka z bita smietana i przegryzalam ogorkiem konserwowym. mowilam ze sie brzydka na dziewczynke robisz
Czemu tak sadzisz, ze sledzia mi sie chce to brzydka sie robie, nie czaje? moze hormon na czaszke mi sie rzucilamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha Ty jesteś też naszą terapeutką. Mnie np wystarcza, że Was czytam, czasem coś dorzucę.
Amelia zupełnie tak samo często znam sposób rozwiązania problemu ale i tak jakoś to nie wychodzi.
Ludzka mentalność jest taka, że wszyscy dookoła mówią wszytkim co jak robić.
Mała jak tam troszkę spokojniej?
Mnie dzisiaj cycki mocno dość bolą i muszę sobie przypominać jak bardzo ryczałam w poprzednim cyklu jak nic z tego nie wyszło a objawów miałam na 100 pkt w detektorze. Już widzę że będzie ciężko ...
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
kluska wrote:Asha Ty jesteś też naszą terapeutką. Mnie np wystarcza, że Was czytam, czasem coś dorzucę.
Amelia zupełnie tak samo często znam sposób rozwiązania problemu ale i tak jakoś to nie wychodzi.
Mnie dzisiaj cycki mocno dość bolą i muszę sobie przypominać jak bardzo ryczałam w poprzednim cyklu jak nic z tego nie wyszło a objawów miałam na 100 pkt w detektorze. Już widzę że będzie ciężko ...
Na 100 pkt???? Cos ty tam wpisala kochana? Ja mialam najwiecej 72, teraz mam 58 az -
kluska wrote:Asha Ty jesteś też naszą terapeutką. Mnie np wystarcza, że Was czytam, czasem coś dorzucę.
Staram sie nie byc terapeuta tutaj bo to nie robota w pracy jestem w pracy a w domu po pracy, ale czasami sie nie da " tego" wylaczyc