PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Staram sie nie byc terapeuta tutaj bo to nie robota w pracy jestem w pracy a w domu po pracy, ale czasami sie nie da " tego" wylaczyc
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:dzięki temu, ze jesteś naszym terapeuta nie myślisz wtedy o swoich problemach . spadam. dozobaczyska
W pewnym sensie napewno ale nie chce zebyscie myslaly ze wszystko co powiem to was zaraz tu probuje analizowac czy chuj wie co robic z wami bo wcale tak nie jest, gadam sobie z wami i tyle, wspieram jak moge i tyle a nie traktowac jak moich klientow..zadne takie -
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:Dziewczynki czy to możliwe naprawdę ze w 8 DC Mam owulacje? ? My s liczę ze jak się będę kochać żelem dziś to dałoby się zajść? ? Przecież nie ma pęcherzyków
Ale sluz masz czy test ci wyszedl? Bo jak sluz to to dosyc normalne, ale owu bedzie dopiero za kilka dni
Bzykac sie mozesz jak najbardziej te plemniory tam sobie beda siedziecWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 18:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Czekam na laptopa dla syna kupilam a on nic nie wie i podjarana jestem , bo lubie niespodzianki robic, ale ten cholerny kierowca moze byc dzisiaj albo jutro
No i w każdej sprawie trzeba czekać;P opierdzielisz kierowcę najwyżej, wyżyjesz się, a później wrócisz do nas i o fasolce zakomunikujesz:D