PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Słuszna uwaga... Swoją drogą przez Ciebie i Amelię koleżanka z biurka obok patrzy na mnie jak na wariatkę bo co chwilę pluję monitor ze śmiechu...A ta koleżanka to żona Prezia;-)
mik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Słuszna uwaga... Swoją drogą przez Ciebie i Amelię koleżanka z biurka obok patrzy na mnie jak na wariatkę bo co chwilę pluję monitor ze śmiechu...A ta koleżanka to żona Prezia;-)
To porazka, powiedz jej ze sie cieszysz bo kochasz swoja prace, a wogole to jeszcze bardziej , zwlaszcza dzisiaj jak ona siedzi obok tak blisko bo ma takie ladne perfumy...gdzie ona wogole je kupila ??? Zajebiste nie???mik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Najebalyscie tych stron haha
A ja...madra glowka wymyslilam ....ze sobie Castagnusa wezme troche, a co -
mik82 wrote:Miałam Ci to dziś zaproponować właśnie jak napisałaś że już wszystko brałaś, bo ja po roku zaszłam właśnie z pierwszym cyklem na Castagnusie i teraz też na nim jadę
Ja juz to bralam kiedys, gowni dalo ale co mi tam, bo moze prolaktyne mam za wysoka bo te cycki mi napieraja
Ale czytam w myslach elegancko , nie? Haha ma sie ukryte talenty nie ma to tamtomik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:To porazka, powiedz jej ze sie cieszysz bo kochasz swoja prace, a wogole to jeszcze bardziej , zwlaszcza dzisiaj jak ona siedzi obok tak blisko bo ma takie ladne perfumy...gdzie ona wogole je kupila ??? Zajebiste nie???
-
Asha wrote:Spoko, ja ci piwko a ja whisky i pijemy za twojego groszka, ale ty bez alko bo tobie nie wolno hahahaa
-
mik82 wrote:No raczej...
Ona tez pewnie sciemnia ze pracuje a tak to gada do prezesa na kompieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 12:43
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny