PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:kup bromergon. jest zajebist i szybko działa
-
amelia04072006 wrote:na recepte ale widzialam na forum ze ktos chce sprzedac. ja sobie wlasnie kupuje w ten sposob ten duphaston
Sprobuje to moze, bo ja przez to ze mam epilepsje za bardzo hormonalnych takich nie moge, a to juz bralam i wiem ze bezpieczne jest -
No właśnie castagnus to zioła więc nie zaszkodzi a hormony czasem mogą więcej szkody zrobić Jak się cykl rozreguluje to sobie potem można włosy z głowy rwać żeby do normy wszystko wróciło
-
mik82 wrote:No właśnie castagnus to zioła więc nie zaszkodzi a hormony czasem mogą więcej szkody zrobić Jak się cykl rozreguluje to sobie potem można włosy z głowy rwać żeby do normy wszystko wróciło
No wlasnie dlatego nie chce, jakby nie epilepsja to by mnie to walilo juz, ale ja moge miec ataki przez to -
mik82 wrote:No właśnie castagnus to zioła więc nie zaszkodzi a hormony czasem mogą więcej szkody zrobić Jak się cykl rozreguluje to sobie potem można włosy z głowy rwać żeby do normy wszystko wróciło
-
amelia04072006 wrote:nie zgodze sie ziola tez w chodza w reakcje z lekami. wystarczy ze wezmiesz wiecej - bo bezpieczne, bo tylko zioła, bo na pewno nie zaszkodza- i problem gotowy
Zgadzam sie z toba, ale poniewaz ja juz je bralam to wiem ze nic mi nie bedzie
Przynajmniej ryzyko jest mniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 13:10
-
Na Polskę narzekamy a tam faktycznie zryte berety mają. No jak nie można zrobić zwykłych badań na hormony jak zapłacisz? A do Polski nie wybierasz się w najbliższym czasie?