PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
występowanie nieregularnych miesiączek- pojawiające się zbyt często, jak i te, na które kobieta czeka wyjątkowo długo
niemożność zajścia w ciążę nawet pomimo tego, że próby podejmowane są już od długiego czasu
pms- spory
mlekotok
problemy sugerujace podwyzszony poziom prolaktyny
-
Asha wrote:Komu mam zaplacic?
Tu nie ma prywatnych lekarzy
Moze przyjade do pl, w pazdzierniku moze, ale ja musze przyjechac na jakies dwa trzy tygodnie, to nie jest takie prostegigsa lubi tę wiadomość
-
Tu jest lekarz ogolny, ktory ci musi dac skierowanie na wszystko jezeli uzna ze jest taka potrzeba...na badania, do gina ...na wszystko kurwa, a generalnie oni probuja pokazac jacy to oni sa zajebisci i sie na wszystkim znaja i ci nie chca dac skierowania nigdzie...i tu nie ma ze chodzisz do gina co roku, zeby zobaczyc czy wszystko ok, tutaj chodzisz juz wtedu jak cie boli albo swedzi i to nie do gina, bo cie do gina nie skieruje z taka pierdola tylko taki jebany ogolny cie leczy, ktory tak naprawde nie ma pojecia o tych tematach....i tak jest ze wszystkim...z kardiologiem, dentysta, ze wszystkim kurwa
-
amelia04072006 wrote:występowanie nieregularnych miesiączek- pojawiające się zbyt często, jak i te, na które kobieta czeka wyjątkowo długo
niemożność zajścia w ciążę nawet pomimo tego, że próby podejmowane są już od długiego czasu
pms- spory
mlekotok
problemy sugerujace podwyzszony poziom prolaktyny
-
Asha wrote:Tu jest lekarz ogolny, ktory ci musi dac skierowanie na wszystko jezeli uzna ze jest taka potrzeba...na badania, do gina ...na wszystko kurwa, a generalnie oni probuja pokazac jacy to oni sa zajebisci i sie na wszystkim znaja i ci nie chca dac skierowania nigdzie...i tu nie ma ze chodzisz do gina co roku, zeby zobaczyc czy wszystko ok, tutaj chodzisz juz wtedu jak cie boli albo swedzi i to nie do gina, bo cie do gina nie skieruje z taka pierdola tylko taki jebany ogolny cie leczy, ktory tak naprawde nie ma pojecia o tych tematach....i tak jest ze wszystkim...z kardiologiem, dentysta, ze wszystkim kurwa
-
asha nie macie w Angli zadnej polskiej kliniki????????
ja w irlandii mam z 3prywatnych ginekoligow pozatym jaj prywatnie pojdziesz do gabinetu to jakikolwiek ginci zrobi badania jakie chcesz ...u mnie jest taka niemka pierwsza wuzyta 280e wszystko ci zrobi az zajdziesz ....ale trzeba zaplacic sporo[/url] -
zetaaa wrote:asha nie macie w Angli zadnej polskiej kliniki????????
ja w irlandii mam z 3prywatnych ginekoligow pozatym jaj prywatnie pojdziesz do gabinetu to jakikolwiek ginci zrobi badania jakie chcesz ...u mnie jest taka niemka pierwsza wuzyta 280e wszystko ci zrobi az zajdziesz ....ale trzeba zaplacic sporo
Mozliwe ze gdzies jest w londynie, napewno, ale ja jestem 6 h od londynu -
zetaaa wrote:u mnie jest tak ze chodze do rodzinnego i jak potrzebuje skuerowanie to mi daje i tak pkace za wizyte ..a skierowanie i tak do prywatnego szpital i tak musze bulic....
No tu nie mamy tak dobrze, ja mieszkam w bardzo malym miescie, i np w londynie masz 3 darmowe in vitro, my tu mamy jedno, bo jebane oszczednosci, i to samo z badaniami, wysylaja tylko na to co musza