PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:a mnie ku... cycki bolą. ja pier....
Nooo, wlasnie ja tak mialam od 2 dpo ja nie wiem co to za cholerstwo
No i dalej mnie bola, zazwyczaj bylo tak ze, mnie przestawaly bolec w dzien @ a teraz dalej juz nic nie wiem
A tobie to z czego? Z owulki czy na @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 14:34
-
amelia04072006 wrote:zalogowałam się na of i miało być łatwiej a wszyscy eksperci którzy zaglądali na mój wykres już się nie pojawiają - oprócz ciebie - bo nie widza co powiedzieć
To moze ja juz tez sie bede odzywac, czy co , ja tam zaden expert, martwie sie i tyle -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Nie miałam czasu żeby tu do was zajrzeć od wczoraj i nie nadążam wszystkiego czytać . Dziś rano miałam lekkie plamienie i ciągle mnie boli na @ ale na razie sucho. To chyba nie możliwe żeby to była implantacja (31 dc) więc czekam aż mi się rozkręci @ i dołączam do Was w sierpniu.
-
amelia04072006 wrote:wolalabym @ dostac bo:
1- zaczelabym nowy cykl i wiedzialabym o co chodzo
2- pozna owulacja to pewnie zadna owulacja
3- nie wiadomo czy owulacja w ogole przyjdzie
No tak podejrzewalam wlasnieamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
emka@ wrote:Cześć dziewczyny. Nie miałam czasu żeby tu do was zajrzeć od wczoraj i nie nadążam wszystkiego czytać . Dziś rano miałam lekkie plamienie i ciągle mnie boli na @ ale na razie sucho. To chyba nie możliwe żeby to była implantacja (31 dc) więc czekam aż mi się rozkręci @ i dołączam do Was w sierpniu.
Trudno kochana stwierdzic bez wykresu, co z tego ze 31 dc jak to moze byc 10dpo, i moze byc implantacja, nic nie widac bo wykresu nie ma kochana