PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:ja spotkalam sie z teoria ze nalezy mierzyc temperature po 3 godzinach spoczynku. najbardziej wiarygodna jest ta z rana po przebudzeniu ale ostatecznie mozna to zrobic wieczorem. wymóg jest taki zeby byly trzy godziny odpoczynku. tempka jest wazna bo ja w tym moim dluuuuugim cyklu mialam juz przymiarki do jednej owulki ale wlasnie temperatura nie wzrosla i jej na pewno nie bylo.teraz znow mam objawy owulacji czekam tylko, czy temperatura wzrosnie i okaze się czy bedzie czy nie. jak nie to @
Jak najbardziej po 3 godzinach, wieczorem absolutnie nie -
Rudzia wrote:Nie moge isc na zwolnienie.. jestem na probnej umowie nie chce zeby mnie zwolnili a tu w Szwecji moga zwolnuc bez podania powodu jak die jest w ciazy i ma sie probna umowe..(
Powaznie w szwecji takie cyrki? Ze w pl to tak ale w szwecji? -
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:nie pali , ale ma stresująca prace;/ i w ogóle jest nerwus... praca jako kierownik , to raz siedząca a raz lata jak szalony
No to mus sie zrelaksowac...kochana popracuj nad tym jak meza zrelaksowac
Powaznie...tablety...nie przegrzewac przy kapaniu, siedzeniu, nie dusic jajczat itd, majty luzne itd i bedzie git za 3 mieszki -
Fasolka.. ale nie chce tez stracic pracy.. zobacze co mi powie polozna we wtorek.. no jak mi lekarz powie ze mam isc na zwolnienie to pojde na pewno..
Jak to jest przed poronieniem? Co sie dzieje itd? Boli ? Ile to trwa? Boje sie tego weekendu -
Rudzia wrote:Fasolka.. ale nie chce tez stracic pracy.. zobacze co mi powie polozna we wtorek.. no jak mi lekarz powie ze mam isc na zwolnienie to pojde na pewno..
Jak to jest przed poronieniem? Co sie dzieje itd? Boli ? Ile to trwa? Boje sie tego weekendu -
Rudzia wrote:Mnie kompletnie nic nie boli jedynie te plamienia.. to moze nic nie znaczyc prawda?