PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:ten pierwszy pewnie byla jeszcze ale ten drugi to chyba na pewno nie. pierwsza temperatura po skoku musi byc wyzsza od 6 przed skokiem. a ten drugi to taki dziwny jest
Z tym skokiem wyzszym to niekonieczni sie zgodze z toba, skok musi byc przynajmniej o 0,2 ale tez sie zdarza ze nie ma i ciaza jest -
cykl dwufazowy, czyli taki w którym jest duże prawdopodobieństwo, że owulacja była to taki w którym masz fazę niższych i wyższych temperatur. Chodzi o to, żeby po 6 temperaturach następował wzrost temperatury i utrzymywał sie do końca cyklu (bądź ciąży )ten wzrost musi byc o przynajmniej 0,2 stopnia.
poza tym pisalam z dziewczynami ktore maja problemy z prolaktyna. okazuje sie ze takie zeby jakie ty masz w tych dwoch wykresach moga wskazywac na zaburzenia prolaktyny -
amelia04072006 wrote:cykl dwufazowy, czyli taki w którym jest duże prawdopodobieństwo, że owulacja była to taki w którym masz fazę niższych i wyższych temperatur. Chodzi o to, żeby po 6 temperaturach następował wzrost temperatury i utrzymywał sie do końca cyklu (bądź ciąży )ten wzrost musi byc o przynajmniej 0,2 stopnia.
poza tym pisalam z dziewczynami ktore maja problemy z prolaktyna. okazuje sie ze takie zeby jakie ty masz w tych dwoch wykresach moga wskazywac na zaburzenia prolaktyny
To ja wiem o tym kochana z tymi wykresami jezeli byly bezowulacyjne to spoko bo to sie zdarza raz na rok czy dwa, zobaczymy co dalej bedzie...co do prolaktyny to dobrze ze zaczelam brac castagnus -
amelia04072006 wrote:po tym pierwszym cyklu te wykresy robia sie co raz "spokojniejsze" cholera nie wiem jak to nazwac. tak jakby ci sie cos sie normowalo. ten ostatni to wogole jest gites. moze faktycznie cos zatrybilo w koncu
1 wykres- mierzony w ustach hsg
2 wykres mierzony w elzbiecie od polowy
3 caly mierzony w elzbiecie -
amelia04072006 wrote:po tym pierwszym cyklu te wykresy robia sie co raz "spokojniejsze" cholera nie wiem jak to nazwac. tak jakby ci sie cos sie normowalo. ten ostatni to wogole jest gites. moze faktycznie cos zatrybilo w koncu
Ze co niby? Mowilas ze problem z prolaktyna dlatego schody mam -
Asha wrote:Ze co niby? Mowilas ze problem z prolaktyna dlatego schody mam