PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:no u mnie dziewczyny tak podejzewaly bo zobaczyly ze tez mam zeby. ale u mnie to byl wplyw lekow przeciwbolowych jak bylam chora. zęby to podobno bardzo charakterystyczne w wykresach
No ciekawe, bo ogladalam wykresy i znalazlam chyba 2 albo 3 podobne do moich na pare tysiecy -
boze ile naprodukowalyscie.....nie mogłam sie przebic przez tą ilosc postów...
dołączam do starajacych sie w sierpniu - mam nadzieję ze w końcu cos sie uda...to mój 3 cykl ....
jestem dwa dni po @, zaczynamy z mezem działania, niebawe bede tez robic testu owu bo mam spory zapas i zobaczymy co przyniesie los...
Rudzia, MałaCzarna -- bardzo mocno trzymma za was kciuuki!!WSZYTSKO BEDZIE DOBRZEEEEEEE!!!!!!!!!!
Asha - kurde bylam pewna ze bedzie u ciebie zielono... fuck....ale z drugiej strony ciesze sie ze wciaz bedziesz tutaj z nami i razem bedziemy sie wspierac. -
zabka11 wrote:boze ile naprodukowalyscie.....nie mogłam sie przebic przez tą ilosc postów...
dołączam do starajacych sie w sierpniu - mam nadzieję ze w końcu cos sie uda...to mój 3 cykl ....
jestem dwa dni po @, zaczynamy z mezem działania, niebawe bede tez robic testu owu bo mam spory zapas i zobaczymy co przyniesie los...
Rudzia, MałaCzarna -- bardzo mocno trzymma za was kciuuki!!WSZYTSKO BEDZIE DOBRZEEEEEEE!!!!!!!!!!
Asha - kurde bylam pewna ze bedzie u ciebie zielono... fuck....ale z drugiej strony ciesze sie ze wciaz bedziesz tutaj z nami i razem bedziemy sie wspierac.
Fajnie to idziemy razem
Nawet jakbym zagroszkowala to bym was nie zostawila -
Poziom hormonu we krwi pozwala ocenić, jaka jest rezerwa jajnikowa u kobiety, a więc ocenić płodność u kobiety. Pozwala to uniknąć przeoczenia momentu, w którym kobieta jest zdolna do zapłodnienia. Badanie umożliwia określenie szans kobiety na posiadanie potomstwa oraz wskazanie na moment wkroczenia kobiety w fazę menopauzalną. czyli po naszemu to badanie ocenia produkcje komórek jajowych
-
amelia04072006 wrote:Poziom hormonu we krwi pozwala ocenić, jaka jest rezerwa jajnikowa u kobiety, a więc ocenić płodność u kobiety. Pozwala to uniknąć przeoczenia momentu, w którym kobieta jest zdolna do zapłodnienia. Badanie umożliwia określenie szans kobiety na posiadanie potomstwa oraz wskazanie na moment wkroczenia kobiety w fazę menopauzalną. czyli po naszemu to badanie ocenia produkcje komórek jajowych
Nie nie mialam, ale jak mowilam , u mnie w rodzinie wszystkie kobiety pozno przekwitaly i pozno w ciaze zachodzily wiec jakos tym to sie nie stresuje specjalnie, ale dzieki -
Badanie poziomu hormonu AMH pozwala określić poziom rezerwy jajnikowej, a zatem pośrednio ocenić ile komórek jajnikowych kobieta jeszcze posiada. Dzięki badaniu można oszacować czas jaki pozostał kobiecie na zostanie matką, np. 3, 5 10 lat.
Określenie poziomu AMH to nie tylko badanie mówiące o ilości komórek jajowych, ale też określające w pewnym sensie ich jakość. Dzięki znajomości poziomu AMH lekarz jest w stanie przewidzieć szanse na urodzenie dziecka -
amelia04072006 wrote:Badanie poziomu hormonu AMH pozwala określić poziom rezerwy jajnikowej, a zatem pośrednio ocenić ile komórek jajnikowych kobieta jeszcze posiada. Dzięki badaniu można oszacować czas jaki pozostał kobiecie na zostanie matką, np. 3, 5 10 lat.
Określenie poziomu AMH to nie tylko badanie mówiące o ilości komórek jajowych, ale też określające w pewnym sensie ich jakość. Dzięki znajomości poziomu AMH lekarz jest w stanie przewidzieć szanse na urodzenie dziecka
Nawet gdybym mogla takie badanie zrobic to nie wiem czy bym chciala wiedziec ze mam tylko 1 czy 3 lata i tak mam presje, wystarczy mi to co mam bez tych cholernych badan