PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Nawet gdybym mogla takie badanie zrobic to nie wiem czy bym chciala wiedziec ze mam tylko 1 czy 3 lata i tak mam presje, wystarczy mi to co mam bez tych cholernych badan
-
amelia04072006 wrote:no wlasnie spinasz sie a nie wiadomo jak to od środka wygląda. ja nie miałam i nie będę robić. ja postanowiłam ze jeśli mi się uda tak po prostu to będzie dzidzia, jak nie to trudno. widocznie pisane jest mi tylko jedno dziecko
Bo juz mam swoje lata i nie chce miec 40 lat i w ciazy latac, kazdy by mial -
Asha wrote:Szkoda ze razem nie zaczelysmy byloby nam obu razniej
-
amelia04072006 wrote:wykupilam abonament tylko na miesiac i tyle dam sobie czasu, ale potem odpuszczam. po tym co przeszlas i jak walczysz o tego dzidziusia na pewno ci sie uda. bierz tylko tego costangusa czy cos. nie zaszkodzi a moze pomoze. nawet jak ja odpuszcze to bede cie wspierac i powiem czy widze na tescie dwie kreseczki :x
Dzieki kochana, ale mi smutno bedzie bez ciebie juz tesknie -
Asha wrote:Ale nastepny miesiac robisz wykres?
-
shimmer_lip wrote:A u mnie na ten organ sie grazyna mowi nie elzbieta Amelia a ja mam te schody czy nie?
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:odpowiem ci tak. kiedy zaszlam w ciaze snila mi sie dziewczynka, blondynka, z niebieskimi oczami, ktora trzymala w raczce cokierki i sie nimi dzielila. wtedy wiedzialam juz ze jestem w ciazy a kiedy jechalam na potwierdzenie plci dziecka wiedzialam ze bedzie dziewczynka. mam blondynę z nebieskimi oczami tylko dzielic sie nie lubi- cholera jedna . w poprzednim cyklu snilo mi sie jak moj brat mowi do mnie ze tak bardzo chcę tej ciazy a przeciez sie nie uda- nie udało sie . w tym cyklu snil mi sie test pozytywny- mam nadzieje ze i ten sen sie sprawdzi. raczej nastepnego cyklu nie bedzie jesli ten sie nie uda