PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ma się czego bać...Nasienie może się szybko odbudować a Asha już Ci wcześniej napisała że Tobie jest i tak potrzebny tylko jeden plemnik więc nie stresujcie się bo to Wam tylko zaszkodzi w staraniach. Kup suplementy i będzie dobrze A jeśli się nie poprawi za 3 miesiące to ja bym z nim do urologa poszła a nie androloga. Androlog analizuje nasienie a urolog obejrzy Ci faceta i sprawdzi czy kłopot nie tkwi w jądrach...Przynajmniej tak zalecał mój ginekolog, ale po suplementach urolog nie był nam potrzebny:-)
-
Nelly1507 wrote:no ale moze za bardzo ? boże za szybko ? Boże nie wiem ;( tak się boję
Bedzie dobrze..mowie ci bedzie dobrzemik82 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Oj bardzo bym chciala zeby tak bylo. A najgorsze to ze nawet jak bedzie negatyw to ja dalej bede sobie wmawiac ze moze za wczesnie go zrobilam w sumie to jesli jest ciaza to juz powiinna dac o sobie znac?
-
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:Oby ... znaczy ja w to wierze , ale mąż mi normalnie plakał jak dziecko strasznie sie przejął
-
mik82 wrote:No bo faceci są wrażliwi na tym punkcie ale wytłumacz że to się bardzo zmienia nawet w przeciągu kilku tygodni A nie miał 3 miesiące temu jakiejś infekcji?
Ale tez mozliwe ze teraz jest lepiej niz 3 miesiace temu, dzieki temu ze sie odchudza to teraz jest lepiej , cholera wie, wcale nie jest zle, zle by bylo jakby wogole nie mial plemnikow
To nie do ciebie mik -
No no... ale dobrze gadasz...Polać Ci trzeba;-) Problem to jest jak nie ma wcale plemników a tak to wszystko da się podrasować
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Ja dzis sobie odmawiam alkoholu bo sierpien to miesiac trzezwosci a pazdziernik miesiac oszczedzania
Ja i tak oszczedzam calyczas, a duzo nie pije wiec sobie pozwole na czesc tej cholernej @ co przylazla
A drugi kielonek za fasolke sierpniowa moja
3 kielonek za wasze wszystkie fasolki sierpniowe
4 za Czarnej fasolkeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 19:11
pompon lubi tę wiadomość