PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziś mnie jeszcze bardziej cycki naparzają. Dawno tak nie bolały, czuję je przy każdym machnięciu ręką, ale mniejsza o to.
Jutro planuję jechać do diagnostyki zbadać progesteron. Powiedzcie to się na czczo robi? I jak się dokładnie nazywa badanie - poziom progesteronu? Wystarczy że tak powiem?
A i jeszcze będę prosiła o pomoc w interpretacji wyniku bo gina mam dopiero 28.08. -
kluska wrote:Dziewczyny dziś mnie jeszcze bardziej cycki naparzają. Dawno tak nie bolały, czuję je przy każdym machnięciu ręką, ale mniejsza o to.
Jutro planuję jechać do diagnostyki zbadać progesteron. Powiedzcie to się na czczo robi? I jak się dokładnie nazywa badanie - poziom progesteronu? Wystarczy że tak powiem?
A i jeszcze będę prosiła o pomoc w interpretacji wyniku bo gina mam dopiero 28.08.
Ja ci tu w wynikach nie pomoge, a juz nawet nie pamietam czy na czczo czy nie sorry -
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Jutro mnie tez tulajcie. Ok? Bo ja jutro chyba pierwszy test zrobie. Objawow nie mam niestety zadnych. Ani na @ani na ciaze. W zeszlym miesiacu mnie chociaz cyce bolaly. W tym nic
-
kluska wrote:Dziewczyny dziś mnie jeszcze bardziej cycki naparzają. Dawno tak nie bolały, czuję je przy każdym machnięciu ręką, ale mniejsza o to.
A i jeszcze będę prosiła o pomoc w interpretacji wyniku bo gina mam dopiero 28.08.