PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Grazyna pozdrawia
ja wiem ze mozna miec mega wykres i @ na koncu
ja mam maltanczyka i zaklad z mezem
jak nie zajde do konca mojego 35 roku zycia kupi mi drugiego maltana
tylko ze ja nie mam zadnego dziecka poza psica
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 17:54
-
shimmer_lip wrote:Grazyna pozdrawia
Tulam
To wszystkie widze mamy cisnienie
-
wczesniej bylam bardziej niecierpliwa. nie wyobrazam sobie zycia bez corki tym bardziej ze odkad sie urodzila walcze z jej zdrowiem. najpierw walka zebym byla w ciazy, potem zeby te ciaze utrzymac, po urodzeniu zeby wyzdrowiala teraz znowu problemy ze zdrowiem. ale nie oddalabym tego za nicshimmer_lip wrote:Grazyna pozdrawia
Asha lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Jutro mnie tez tulajcie. Ok? Bo ja jutro chyba pierwszy test zrobie. Objawow nie mam niestety zadnych. Ani na @ani na ciaze. W zeszlym miesiacu mnie chociaz cyce bolaly. W tym nic

No pewnie ze bedziemy tulac, daj znac odrazu z ranca
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
z tego co wiem nie ma pewnych objawow wiec brak objawow to tez objawshimmer_lip wrote:Jutro mnie tez tulajcie. Ok? Bo ja jutro chyba pierwszy test zrobie. Objawow nie mam niestety zadnych. Ani na @ani na ciaze. W zeszlym miesiacu mnie chociaz cyce bolaly. W tym nic

Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
trochę drogo Spróbujcie może najpierw te suplementy które większość stosuje Nasienie jest produkowane 3 miesiące więc wtedy zobaczycie czy coś pomogło i dopiero kolejne działaniaNelly1507 wrote:tak byłam u ginekologa bo u mnie tylko są ginekolodzy... ale powiedział mi o jakimś suplemencie ale on 600zł kosztuje , ale , że pomaga.. a jak nie chcemy no to androlog...
-
Jutro będziemy Cię tulać mocno a Ty będziesz podskakiwać z radości że masz dwie kreseczki ok?shimmer_lip wrote:Jutro mnie tez tulajcie. Ok? Bo ja jutro chyba pierwszy test zrobie. Objawow nie mam niestety zadnych. Ani na @ani na ciaze. W zeszlym miesiacu mnie chociaz cyce bolaly. W tym nic

gigsa lubi tę wiadomość
-
Nelly1507 wrote:profertil
nie wiem co robić , przy męzu jestem twarda i go wspieram , ale jak widze jaki jest załamany to aż mnie skreca 

:
To wszystko sie da odbudowac w 3 miesiace, proszki mu kup i to co wczesniej pisalam i zobaczysz ze roznica bedzie
trzeba sie w garsc wziac i walczyc!!!
-
nick nieaktualny
-
Skoro sie zaczal odchudzac i je zdrowiej to mozliwe, ze ma teraz lepsze wyniki niz np 3 miesiace temu by mial, ja bym diety nie zmieniala, bo mozliwe ze jest na dobrej drodze a nie przeciwnieNelly1507 wrote:powiem Wam , że niewiem już sama
pocieszam męża , że może dieta na to wpłynęła , bo zaczął się odchudzać , uprawiać sportu dużo... stres... no sama niewiem 

-
nick nieaktualny
-
Oj bardzo bym chciala zeby tak bylo. A najgorsze to ze nawet jak bedzie negatyw to ja dalej bede sobie wmawiac ze moze za wczesnie go zrobilammik82 wrote:Jutro będziemy Cię tulać mocno a Ty będziesz podskakiwać z radości że masz dwie kreseczki ok?

w sumie to jesli jest ciaza to juz powiinna dac o sobie znac?
Asha lubi tę wiadomość