PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Grazyna pozdrawia ja wiem ze mozna miec mega wykres i @ na koncu ja mam maltanczyka i zaklad z mezem jak nie zajde do konca mojego 35 roku zycia kupi mi drugiego maltana tylko ze ja nie mam zadnego dziecka poza psica
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 17:54
-
shimmer_lip wrote:Grazyna pozdrawia ja wiem ze mozna miec mega wykres i @ na koncu ja mam maltanczyka i zaklad z mezem jak nie zajde do konca mojego 35 roku zycia kupi mi drugiego maltana tylko ze ja nie mam zadnego dziecka poza psica
Tulam
To wszystkie widze mamy cisnienie -
shimmer_lip wrote:Grazyna pozdrawia ja wiem ze mozna miec mega wykres i @ na koncu ja mam maltanczyka i zaklad z mezem jak nie zajde do konca mojego 35 roku zycia kupi mi drugiego maltana tylko ze ja nie mam zadnego dziecka poza psica
Asha lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Jutro mnie tez tulajcie. Ok? Bo ja jutro chyba pierwszy test zrobie. Objawow nie mam niestety zadnych. Ani na @ani na ciaze. W zeszlym miesiacu mnie chociaz cyce bolaly. W tym nic
No pewnie ze bedziemy tulac, daj znac odrazu z rancashimmer_lip lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Jutro mnie tez tulajcie. Ok? Bo ja jutro chyba pierwszy test zrobie. Objawow nie mam niestety zadnych. Ani na @ani na ciaze. W zeszlym miesiacu mnie chociaz cyce bolaly. W tym nic
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:tak byłam u ginekologa bo u mnie tylko są ginekolodzy... ale powiedział mi o jakimś suplemencie ale on 600zł kosztuje , ale , że pomaga.. a jak nie chcemy no to androlog...
-
gigsa lubi tę wiadomość
-
Nelly1507 wrote:profertil nie wiem co robić , przy męzu jestem twarda i go wspieram , ale jak widze jaki jest załamany to aż mnie skreca :
To wszystko sie da odbudowac w 3 miesiace, proszki mu kup i to co wczesniej pisalam i zobaczysz ze roznica bedzie trzeba sie w garsc wziac i walczyc!!! -
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:powiem Wam , że niewiem już sama pocieszam męża , że może dieta na to wpłynęła , bo zaczął się odchudzać , uprawiać sportu dużo... stres... no sama niewiem
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Jutro będziemy Cię tulać mocno a Ty będziesz podskakiwać z radości że masz dwie kreseczki ok?
Asha lubi tę wiadomość