PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Aa to ty niewiele mnie wyprzedzasz 3 dni
no no tak wiec mam nadzieje, że niebawem bedziemy sie razem cieszyc z tych 2 kresek a jak długie masz cykle? bo ja po poronieniu to miałam 30, potem 25 i ten 27..czyli raczej regularny chyba nie? -
Iza75 wrote:no no tak wiec mam nadzieje, że niebawem bedziemy sie razem cieszyc z tych 2 kresek a jak długie masz cykle? bo ja po poronieniu to miałam 30, potem 25 i ten 27..czyli raczej regularny chyba nie?
Tak, to jets regularny w miare, to jak teraz bedziesz miala 27 a ja 30 to razem skonczymy
Ja mam tak 27-30. Ostatnie dwa 29Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 08:44
-
No pięknie, mnie nie ma to one umawiają się na wspólne testowanie beze mnie. Wiedziałam, że tak będzie
Po ugryziniu osy już tylko ślad pozostał i trochę swędzi.
Ja dziś wstałam o 6, zmierzyłam temp. Kopara mi opadła ze ździwienia, więc zmierzyłam jeszcze raz i dupa. W Bożenie trochę wyższa, ale i tak niżej niż wczoraj i dupa blada!!!! Wkurzyłam się i poszłam dalej spać.
Iza rób placki. Ja męczyłam się w tamtą niedzielę aż pot po dupie spływał to teraz Twoja kolej;-)
U nas dziś znów ma być coś ok 35 stopniIza75 lubi tę wiadomość
-
podobbo trzeba sobie wmawiac ze jestesmy w ciazy..a nie zniwu sie nie uda mozg idbiera ibfirmacje ze jestes i zachidzisz w ciaze....i trzeba napusac karteczke "dziekuje ci za zdrowegi dzidziusia"i wlizyc do portwela i cidziennie to powtarAc.....
nue wiem czy to dziala sprawdze nic nie josztuje czemu nie[/url] -
gigsa wrote:No pięknie, mnie nie ma to one umawiają się na wspólne testowanie beze mnie. Wiedziałam, że tak będzie
Po ugryziniu osy już tylko ślad pozostał i trochę swędzi.
Ja dziś wstałam o 6, zmierzyłam temp. Kopara mi opadła ze ździwienia, więc zmierzyłam jeszcze raz i dupa. W Bożenie trochę wyższa, ale i tak niżej niż wczoraj i dupa blada!!!! Wkurzyłam się i poszłam dalej spać.
Iza rób placki. Ja męczyłam się w tamtą niedzielę aż pot po dupie spływał to teraz Twoja kolej;-)
U nas dziś znów ma być coś ok 35 stopni
Ale czym ty sie stresujesz bo nie wiem z ta temp? To moze byc implantacja;-) jutro pieknie odbije zobaczyszIza75 lubi tę wiadomość