PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Ciężko mi uwierzyć w tą szansę... Miałam wrażenie że lekarz chciał mnie tylko uspokoić... Przy takim przyroście hcg dziecko się nie rozwija. Luteina podtrzymuje martwą ciążę. Tak myślę. ;(
Mała wiesz co nie wiem jacy są lekarze u Ciebie ale powiem Ci,że naprawde ciężko jest spotkac lekarzy którzy mówia cos albo nie mówia tylko po to, żeby pocieszyc pacjentke...raczej walą z grubej rury jeśli coś jest nie tak. Więc mysle, że jeżeli lekarz daje Ci nadzieje to tak właśnie jest -
nick nieaktualny
-
Czesc Czarna..ja na twoim miejscu zrobilabym test...bedzie widac na tescie czy jest kreska mocniejsza czy slabsza, u mnie tak bylo...kreska byla coraz slabsza...bo beta spadala....jak juz chcesz wiedziec to tak mozesz sprawdzic...jak chcesz poczekac to badz cierpliwa poczekaj na bete, sciskam
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Czesc Czarna..ja na twoim miejscu zrobilabym test...bedzie widac na tescie czy jest kreska mocniejsza czy slabsza, u mnie tak bylo...kreska byla coraz slabsza...bo beta spadala....jak juz chcesz wiedziec to tak mozesz sprawdzic...jak chcesz poczekac to badz cierpliwa poczekaj na bete, sciskam
to jest jakieś rozwiazanie -
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:A co jeśli dalej będzie tak słabo przyrastać o te 10 - 20%? Lekarz raczej wykluczył pozamaciczną, bo nie widzi nic na jajowodach a w macicy coś tam z echem jest...
Mysle, ze jesli beta sie nie rozchula to znaczyc bedzie, ze natura wie lepiej...Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:A nic,@ jeszcze mnie nie chce na dobre opuscic i nie wiem czy jest sens robic dzis test ovu.
A u Ciebie?
Au mnie to samo narazie @@@@@ i nic wiecej juz moglo by sie to skonczyc w cholere bo nudno tak i boli wszystko...temp stala jak zawszeIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Au mnie to samo narazie @@@@@ i nic wiecej juz moglo by sie to skonczyc w cholere bo nudno tak i boli wszystko...temp stala jak zawsze
ja tam wiesz, temperatury nie śledze ...nawet mnie brzuch nie bolal (pewnie sie wybolał przed, co brałam za objaw ciąży phi )...no i tez czekam, małż zreszta tezWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 08:35