PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
a mnie kusiło żeby do apteki zajechać dziś po pracy ale NIE!!! Ominęłam ją i jestem z siebie dumna. Najwcześniej zatestuje w poniedziałek i koniec. Ciekawa jestem jak cholera i tli się mały płomyk nadziei że jednak się udało ale... zawsze jest to ale... i mówię sobie, dlaczego miało by się udać skoro tyle czasu się nie udawało...
czekam........Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny! U mnie cykle 30-34 najczęściej. Objawów zwiastujących okres brak, pomimo negaytywnego testu (środa wieczór). Za to od 2 tyg ciężkie, wielkie piersi, sutki wrażliwe, częstomocz, czasami coś kłuje w brzuchu, temperatura na wykresie chyba ok , wiecznie mi gorąco i jestem głodna... Owulacja była około 13.10 - stwierdzona przez gina. Owu pokazuje błędną datę.
Nienawidzę czekać... -
nick nieaktualny
-
ja do @ mam jak dostane 33 dnia 12 do testowania staranko było 10, 11,12 15 i 18 dnia cyklu, cykle mam 30-33. Od 3 dni robie testy owu ( bo dopiero do mnie 3 dni temu dotarły) , nigdy wczesniej ich nie robiłam , i pokazywaly 2 kreski, ale druga testowa była blada. Nie wiem więc kiedy miałam owu (ale jakoś czułam , że kilka dni po okresie i dość szybko zaczeły mnie piersi boleć i bolą do tej pory ). Przypomne, że w tym miesiacu zaczełam brać leki na tarczyce TSH-wynik 3,7 a to będzię 6 cykl starań ale jakoś czuje, że to będzie kolejny stracony cykl
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Pati robiłaś test ? ) oby była fasolka ) życzę każdej z nas )
Ja już tracę wiarę , że się uda poślę męża na badania nasienia , ale dopiero w grudniu jak będziemy w pl. wtedy będziemy mieć pewność , że plemniki są ok albo nie, bo tak to możemy sie starać i starać a biedaki może nie dają radyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 14:07
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Chica Mala, z porodem jest o tyle prosta sprawa, że jak już się jest w tej ciąży, to się za bardzo wyboru nie ma i urodzić trzeba
Trzeba, ale ja się po prostu boję, że przez utraty przytomności będzie to trudniejsze, niewykonalne lub skończy się cesarką. Mam cichą nadzieję, że mój organizm się ogarnie i sobie poradzi, jak przyjdzie co do czego -
nick nieaktualnyWiem, że w teorii za wcześnie na jakieś objawy, ale zmęczenie, mdłości i ból prawego jajnika oraz w dole brzucha, do mnie dzisiaj zawitały nieco intensywniej niż w poprzednie dni. W ogóle od pierwszych bóli koło owu, jajnik pobolewa mnie cały czas...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Chica a te mdłości to może od luteiny?? bo ja też w tym cyklu biorę i jest mi mega niedobrze od 2 dni. Miałaś tak wcześniej???
Heh...ja od czasu pierwszego (nieudanego) zajścia w ciążę mam chyba przed każdą @ mdłości, ale głowy nie dam czy to sprawka luteiny czy nie, bo w między czasie brałam duphaston i przyznam, że nie pamiętam czy też miałam mdłości... -
nick nieaktualnyfrotka wrote:Hej JusWik - ja tak miałam zarówno w ciąży, którą poroniłam, jak i w obecnej. Jednak obok nich były tez takie bóle ciągnące. Trzymam kciuki
Hmmm... no ja miałam dzisiaj trochę skurczowych jak na @ i boli mnie jajnik prawy cały czas. Natomiast jak w 2012 zaszłam na trochę, to pamiętam, że byłam na 100% przekonana, że się @ zbliża, bo właśnie tylko takie @ bóle były, a mdłości zrzucałam na picie rano słodkiej pepsi -
Witajcie dziewczyny:)
Po długiej przerwie wracam na ovufriend. Trochę się wcześniej podłamałam i stwierdziłam , że nie wchodzę już na żadne fora, portale o ciąży bo tylko niepotrzebnie się nakręcam co miesiąc. Po roku wracam. W ciąże do tej pory nie zaszłam, ale dostałam jakiegoś powera..Wróciłam .... ze zwiększoną nadzieją Widzę nowe, nieznajome mi NICKI, więc mam nadzieję, że poprzednie już zaciążyły:) Mam nadzieję , że pozwolicie mi się na nowo poznać Może w skrócie powiem wam tylko, że ja staram się już z mężem o dziecko prawie 3 lata..Jest to spowodowane moimi problemami z przeszłości- guzami na jajnikach i dwoma operacjami w celu ich usunięcia. Obecnie jest wszystko dobrze a dziecka brak:( Od paru dni zawitała u mnie mała nadzieja.. Jakieś 7-8 dni po owulacji podczas kąpieli zauważyłam , że moje sutki są nabrzmiałe,sterczące, twarde i bolące do tego stopnia, że drażniłam mnie nawet koszula nocna. Od tego dnia minęły już 4 dni. Ból nie wzrósł ani nie zmalał, ale dotychczas był mi nie znany, ponieważ nawet przed miesiączką nie miałam żadnych bolesności piersi.Okres powinnam dostać za 3 dni. Nie wiem czy robić sobie jakieś nadzieje... Najchętniej zrobiłabym test już teraz ale boje się zawodu.. Czy któraś z was miała tak na początku ciąży albo przed okresem??Wiem, że niestety można łatwo pomylić te objawy...
Pozdrawiam wszystkie oczekujące:)Nusia, Foto_Anna lubią tę wiadomość
PERELKA175 -
Perełko, poczekaj jeszcze te 3 dni. Szybko miną, a wiadomo, że jak się okaże, że na test jutro za wcześnie i wyjdzie 1 kreska, to niepotrzebnie się zmartwisz. Mam nadzieję, że rośnie w Tobie mała fasolka, bo po takim okresie czasu po prostu dzidziuś Wam się należy