PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
A takie jasno niebieskie zyly wam sie pokazaly?
Ja mam je na nogach rekach i bardziej widoczna jest na lewej piersi wyglada jak siniak:/Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualnyDomcia23 wrote:A takie jasno niebieskie zyly wam sie pokazaly?
Ja mam je na nogach rekach i bardziej widoczna jest na lewej piersi wyglada jak siniak:/
jest dopiero 3dpo, jest za wcześnie na objawy, bo nawet jeszcze zagnieżdżenia nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 13:13
gigsa lubi tę wiadomość
-
Pati00000 wrote:A kiedy masz dostać @?Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
Pati00000 wrote:No to na razie pozostaje ci czekam na @, ja też mam dostać 1listopada, mam nadzieje ze nie przyjdzie;)Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
Sylwia87 wrote:jest dopiero 3dpo, jest za wcześnie na objawy, bo nawet jeszcze zagnieżdżenia nie było.Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualnyDomcia23 wrote:Ale wykres mogl oszukac troche wciaz mi zmienia ta owulacje na poczatku mialam juz 11dc pozniej 21dc a teraz 24dc
Jeżeli pierwotnie of wyznaczył Ci owu na 11dc to test powinien już wyjść, bo to 16dpo jak dobrze policzyłam. Jak masz w danym cyklu fl 18dni to prawie pewnik, ze jesteś w ciąży. Jak test wyjdzie negatywny to znaczy, że teraz dobrze wyznaczył i jesteś 3dpo. Ale moim zdaniem owu była 24dc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 14:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam pytanie odnośnie objawów w różnych ciążach u 1 kobiety.
Wiadomo- każda ciąża inna, każda kobieta inna.
Ale czy zawsze miałyście te same objawy?
Wiem, że są tu kobietki, które mają za sobą kilka ciąż. Czy każda objawiała się tak samo?
Ja w mojej szczęśliwej ciąży miałam piękną cerę, ogromny ból piersi i jajników.
Ciekawa jestem czy jak już zaciążę to czy będzie tak samo -
Ja mam bardzo nieregularne cykle ostatnio mialam miesiaczke po 42 dniach a tak przewaznie to 34 35 40 dni nigdy nie mialam tak jak w kalendarzuDomcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualnyNo ja już zaczynam się wkręcać z objawami. Prawdopodobnie 3 dpo, a już czuję wrażliwe sutki - ten moment zauważam co miesiąc (bo przed @ mam zawsze tak samo), bo czuję je, gdy rano leżąc na brzuchu przeglądam internet, a potem w ciągu dnia drażni mnie koszulka (w domu nie noszę stanika). Dodatkowo pobolewa mnie prawy jajnik i mam bulgoty i gazy (chociaż akurat te ostatnie mogą być po jedzonej ostatnio fasolce ). No i cholernie senna jestem. Wczoraj drzemka zaliczona w ciągu dnia, a dziś już od 2h mnie ciągnie do łóżka Nie wiem czy się nie skuszę...
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Chica Mała wiadomo jak to jest, każda chciałaby mieć te objawy. Ale nie wkrecaj się za bardzo, to Jeszcze za wcześnie. Mam nadzieję, że w okolicy 10dpo pojawia się u Ciebie te prawdziwe
Wiesz, to też nie do końca tak, że ja się wkręcam, bo... równie dobrze może mi się okres zbliżać... ja tak ok. 1-2 tygodnie przed @ mam dokładnie te same objawy na @ co dziewczyny mają przy ciąży Więc objawy nie są urojone tylko mogą świadczyć o czymś zupełnie innym
Muszę poczekać po prostu na jakiś ekstra objaw -
Dokładnie Matleena... lepiej nie kupować testów, bo mimo, że się czuje, że zbliża się @ to i tak skoro test, leży, to czemu go nie wypróbować
A ja, zgodnie z moją obietnicą (kilka stron wcześniej) zeznaje, że wczoraj miałam HCG. Doświadczenie niewyobrażalne dla kogoś, kto tego nie przeszedł. Jeśli mam być szczera, to czułam się jakby mnie ktoś zgwałcił po tabletce gwałtu. A to wszystko przez głupiego jasia, na którego mój organizm zareagował wyjątkowo chłonnie, bo czułam, że tak odleciałam, że poruszać ręką i nogą nie mogłam. Otworzyć oczu nie mogłam, nie mówiąc o mówieniu (a raczej próbie bełkotania). Głosy ludzi słyszałam, jakby echo się odbijało. Krótko mówiąc, czułam się jak na mega dobrej imprezie z helikopterem w głowie A pielęgniarki kazały mi samej przesuwać się z łóżka na łóżko, mimo, że nogi mi się osuwały;/. Samo badanie mało przyjemne, mimo, że okazało się później, że żadnych zrostów nie było, to kontrast wyjątkowo nieprzyjemne uczucie. Ból podobny do okresowego, ale 20x większy. Dwie godz po badaniu dochodziłam do siebie...
Dziś jeszcze miałam dodatkowe badanie THS, ze względu na wysokość TSH (na która zwróciła mi uwagę jedna z Was na forum na wysokości 3,09. W przyszłym tgy wyniki.
15 miesiąc starań przed nami...