PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
ewkaa28 bardzo bym chciała
no właśnie ja nawet nie czułam owulki (żadnego bólu nic), od kilku dni czuję to podbrzusze, ale to taki ból jakby gniecenie. nic mnie nie kuje a w sumie bóle mogę mieć przed miesiączką. strasznie, strasznie, strasznie bym chciała zobaczyć II na teście
więcej objawów chyba nie mam... może jeszcze poza tym, że mam jakiś taki śluz dziwny bo jest zupełnie przeźroczysty ale jest go tyle, że wciąż sprawdzam czy nie dostałam @ewkaa28 lubi tę wiadomość
-
patrycja87 wrote:Wczoraj przyszła @ po 3 dniach spóźnienia narobiła mi nadziei, jutro do gina bo wynik tsh 3,43 czyli za duży, pewnie przez to nie mogę zajść
Pati no to przynajmniej teraz już wiesz co i jak i teraz już tylko może być lepiej,dostaniesz leki i do roboty;)ewa -
Hej dziewczyny;) ja miałam przez 2 dni brazowe plamienia 10 dni po owulacji i mdłości a od 8 dnia po owulacji ciagla ochota na cos w occie, jadłam śledzie w czwartek piątek i w sobotę na weselu jadłam galaretkiz kurczaka oczywiście polane octem;) co o tym myślicie? Aha i robiłam test w sobotę rano i zauważyłam jasna druga kreskęale widocznie jeszcze bylo za szybko. Dzisiaj miałam normalny lepki śluz.
Siemka, ewkaa28 lubią tę wiadomość
Pati