PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja pomimo wczorajszej bety ujemnej zatestuje w dniu okresu czyli w poniedzialek... moze bylo za wczesnie.... sama nie wiem... powiem wam jeszcze ze jak sie gwaltownie schyle albo cos podniose to mnie klije w brzuchu.. urojenia...jak nic...Brychta
-
Noo wiem coś o tym szukaniu...niestety też miałam taki cykl, że doszukiwalam się wszystkiego, teraz może też staram się obserwować ale chyba nie tak bardzo.
Chociaż te piersi mnie zastanawiają, bo rzadko czułam je przed @. No nic no zobaczymy co tego wyniknie. Trzymam za was mocniutko kciuki ❤ -
To dobrze, że bolą, znak, że coś się dzieje
Ale organizm lubi płakać figle, ja zawsze miałam e dniu płodne bardzo dużo śluzu, czasem nawet plamienia i okropny ból brzucha, wręcz zwijałam się z bólu albo zginałam w pół od usługi, a odkąd się staramy śluzu jak na lekarstwo, bóle bardzo delikatne o ile w ogóle są.
Wiecie jak ten czas mi się dziś dłuży!! Ok 18 dopiero wyniki drugiej bety.Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Zajmij się czymś
Ja kiedyś intensywnie biegałam, teraz jak się staramy to przestałam, co mi w kg wróciło, dlatego od jutra wracam do moich nawyków
Za 3 dni @, śmieszne to że człowiek tak czeka hehe. Mnie na dodatek tak wargi bolą, ale nie i ustach mówię hahahahahha.
Serio, jak mam okres to mnie zawsze tak bolały teraz też czuję i cyce bolą, no ale to norma kurka jak przed małpa.
Skorpionek a Ty jak tam?
-
Shantelle. Mam wrażenie, że szukasz na siłę objawów @ hehe
Ja też przy staraniach i trochę z racji braku czasu zrezygnowałam ze sportu, bardzo mi tego brakuje. Kilogramy też wzrastają niestety, w ogóle tak mi się wydaje, że jakby się udało, to ja chyba w ciazy byłabym taaaką słonicą ogromną
Zajmuje się czymś. Tym forum i WAMI gadaniem Wam głupotIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ooo proszę Shantelle, to wytrzymałościowa jesteś, musisz być bardzo szczuplutka ja nie lubię długiego biegania, nudzi mnie to. Pół godziny co tak max
Ale skoro Ty lubisz, to zacznij znów coś dla siebie warto zrobić będę Ci kibicowaćIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Shantelle wrote:Zajmij się czymś
Ja kiedyś intensywnie biegałam, teraz jak się staramy to przestałam, co mi w kg wróciło, dlatego od jutra wracam do moich nawyków
Za 3 dni @, śmieszne to że człowiek tak czeka hehe. Mnie na dodatek tak wargi bolą, ale nie i ustach mówię hahahahahha.
Serio, jak mam okres to mnie zawsze tak bolały teraz też czuję i cyce bolą, no ale to norma kurka jak przed małpa.
Skorpionek a Ty jak tam?
U mnie dzisiaj plamienia juz prawie nie ma Jutro robię test zobaczymy co wyjdzie -
Ja z bieganiem zaczęłam swoją przygodę, żeby właśnie przybrać w nogach, bo miałam takie patyki, suche nogi i troszkę nabrałam mięśnia, inaczej już te nogi wyglądają
Płacę za betę, ostatnio potaniala i ze zniżką bo mam kartę stałego klienta place 28,50Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm