PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Hihi- aczkolwiek te bolące piersi wydają mi się najlepszym objawem wskazującem Sama Wiesz Co;)
U mnie te boleści tak niespecyficzne, że aż szkoda wspominać
Ale jakaś nadzieja jest, dzisiaj większa, więc już korci do testu a trzeba czekać.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
skorpionek czytałam, że w 7-10dpo może dojść do plamienia implantacyjnego- tego życzęPCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina - no wiadomo nadzieja zawsze jest, dopóki nie ma malpiszona.
Cieszę się z każdej wiadomości ze dziewczyną się udaje, ale w glebi serca pytam dlaczego mi nie...
Skorpionek - co do plamien, lekarz mi też powiedział ze to normalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 13:10
-
Oo. Ja zawsze wychodzę z założenia- jeśli podpaska potrzebna to już krwawienie... Ja mam raczej w drugą str- okresy przypominają plamienia.
Temp Ci spadła- może jednak okres? (ale ze mnie żaden znawca...)
PCOS, niedoczynność, problem męski
Kozisina wrote:Oo. Ja zawsze wychodzę z założenia- jeśli podpaska potrzebna to już krwawienie... Ja mam raczej w drugą str- okresy przypominają plamienia.
Temp Ci spadła- może jednak okres? (ale ze mnie żaden znawca...) -
Jeśli chodzi o zmianę czasu- ja np czytałam, że nie powinno się na nią zwracać uwagi. Czyli ja jak przed zmianą mierzyłam o 5:30, robię tak samo przy nowym czasie.
s1985, skorpionek82 lubią tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
No i moim zdaniem tym razem się nie udało. Miałam nie kombinować przy szyjce, a jednak. I od razu ją znalazłam. Czyli nisko jest, plus wydaje mi się otwarta. Zaznaczam że nie mam doświadczenia w badaniu, ale nie będę ukrywać że moim zdaniem jest nisko i jest otwarta więc dupa.
Dziewczyny, mam nie opłacony pakiet tu na owu, w sumie za bardzo z niego nie korzystam, pewnie dlatego mi owu nie wskazuje, co?