PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamiętam o pakcie... Ale tak myślę, mysle i im bliżej, tym większa chęć sprawdzenia... Z drugiej strony chciałabym chyba jednak wiedzieć, jeśli znów miałaby być biochemiczna, żeby szukać przyczyny... Nie wiem
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Tymoteuszowa wrote:Ją wzięłam dzisiaj dwie nospy max, bo nie dalabym rady na zakupach... Kusi mnie żeby kupić jutro test i w niedzielę rano zrobić ale nie wiem... Ogólnie we wtorek, jak się temp mniej więcej nie zmieni, planuje iść na bete, także zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCień niestety zniknął... Najpierw był a potem sobie poszedł albo zaciek na teście był, albo coś... Czyli negatywny ogólnie. Ale pójdę na ta bete, bo tempka całkiem ładna a i czuje się tak "inaczej"... I tak muszę się do lekarza umówić, bo ten ból brzucha i plamienia, jak nie są ciążowe, to są na pewno niepokojące dla mnie mocno...
-
Hej dziewczyny. Jestem na tym forum nowa, ogólnie na ovu od 2015, ale wróciłam znów bo dzięki temu kalendarzowi udało mi się zajść w pierwszą ciążę i ją utrzymać.
Mam córeczkę, która skończyła rok 5 marca, a teraz marzę o drugim dziecku.
Przed urodzeniem córki miałam dwie ciążę biochemiczne potwierdzone przez lekarza, a trzecią nie potwierdzoną.
Bóle piersi i kłócie w lewym jajniku oraz zmęczenie to objawy jakie zwiastowały u mnie ciążę. Nie wierzyłam, ale cierpliwie czekałam do dnia w którym miałam dostać okres. Rano test bez nastawienia na jego szczęśliwy wynik a tu...i to nawet bez czekania - dwie wyraźne kreski Przy biochemicznych druga kreska była blada w tym czasie.
Trochę się rozpisałam - przepraszam.
Mam nadzieje że niedługo trafimy na forum do bellybestfriend -
Cześć dziewczyny W tym wątku jestem nowa i właściwie z zapytaniem?
Czy jest możliwość, że taka linia od pępka do spojenia łonowego pojawia się niedługo po zapłodnieniu? Jestem dopiero kilka dni po owulacji i przedwczoraj zauważyłam taką bladziutką linię, dzisiaj nadal jest blada ale jednak zdecydowanie wyraźniejsza- mąż ją też widzi, więc to nie jest mój wymysł. Nigdy nie miałam czegoś takiego. Czy ta linia pojawia się tylko w przypadku ciąży czy przyczyną mogą być np. jakieś problemy hormonalne? Któraś z Was miała może taki objaw na początku ciąży albo taki objaw ale niestety jego przyczyną były jakieś problemy? Będę wdzięczna za odpowiedź -
kickens wrote:Cześć dziewczyny W tym wątku jestem nowa i właściwie z zapytaniem?
Czy jest możliwość, że taka linia od pępka do spojenia łonowego pojawia się niedługo po zapłodnieniu? Jestem dopiero kilka dni po owulacji i przedwczoraj zauważyłam taką bladziutką linię, dzisiaj nadal jest blada ale jednak zdecydowanie wyraźniejsza- mąż ją też widzi, więc to nie jest mój wymysł. Nigdy nie miałam czegoś takiego. Czy ta linia pojawia się tylko w przypadku ciąży czy przyczyną mogą być np. jakieś problemy hormonalne? Któraś z Was miała może taki objaw na początku ciąży albo taki objaw ale niestety jego przyczyną były jakieś problemy? Będę wdzięczna za odpowiedź -
A jak Wam pokazuje ovu, ile pkt czy też % otrzymania pozytywnego testu?
U mnie @ ma być 30, ale wg ovu 1.04.
Kickens - taka kreska pojawia się u niektórych kobiet w ciąży ale to nie reguła. Ja nie miałam żadnej kreski.
Obserwuj siebie bo może u Ciebie być jakiś objaw -
Świetnie ssorka. Kiedy pierwsza wizyta u lekarza?
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Ssorka to już na pewno usłyszysz bicie serduszka Będzie dużo radości.
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min)