PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Na pewno będzie
Ja za hmm osiem dni @ piersi bolą mnie delikatnie, krzyż też no ale miesiąc temu na okres też tak miałam także zostaje czekać.
A nawet czasami zapominam że się staraliśmy hehe, nic no. Nie mam wizji ale nic nie pozostało innego jak tylko czekać.
-
Witam
dziś jest mój 20dc i 8dpo czy w takmi wczesnym czasie można mieć jakieś objawy ciąży? Na test jeszcze za wcześnie a mnie wczoraj wieczorem i w nocy tak mdliło że od dawna tak nie miałam, dzisiaj do tej pory zjadłam tylko jabłko bo na nic nie mam ochoty mdłości prawie przeszły ale czasami mnie jeszcze zamuli.
Dodam że wczoraj tempka mi spadła do 36.67. a dziś jak nigdy 37,5 może tak mój organizm reaguje na zagnieżdzęnie?Dawidek 6/7 TC (*)08.2017
Wojtuś 9 TC 10.2019
Synuś 28.01.2010 nasz Skarbek
4 lata starań walczymy dalej....
1 IVF Punkcja 04.01.2019 jeden zarodek zero śnieżynek
Transfer 07.01.2018 niestety klapa;( -
Sskorka pozazdrościć, pięknie
Ja oczywiście testowałam w niedzielę, sorki, że Was nie posłuchałam ale to silniejsze ode mnie hehe nic nie wyszło, tzn jakiś tam cień cienia może jak się przypatrzyłam to odkryłam, ale nie przywiązuje się zbytnio do tego, w piątek mam mieć @, zatestuję albo jutro albo w piątek dopiero objawów raczej nie mam, wyglądają raczej na zwiastuny @, jakoś tak od tej niedzieli już przyzwyczaiłam się do tej myśli, że się nie udało, rozeszło się to w czasie, także jakieś rozgoryczenia chyba nie będzie w tym cyklu. Mam nadzieję tylko, że jeśli ma przyjść @, to przyjdzie punktualnie i nie będzie zbędnego wydłużania cyklu.
Bitter.. Już zaczyna się u Ciebie śluz płodny?? Jak ja bym tak chciała!
Bedziesz miała pregnyl?
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
tak właśnie myślałam sobie Shantelle że za wcześnie na objawy no ale nadzieja jest.. Tylko skad te mdłości nigdy tak nie miałam wiem nakręcam się, pewnie to tylko było lekkie przytrucie:( Jeszcze tydzień muszę wytrzymać do testowania chyba nie dam rady wytrzymać buuuuu....Dawidek 6/7 TC (*)08.2017
Wojtuś 9 TC 10.2019
Synuś 28.01.2010 nasz Skarbek
4 lata starań walczymy dalej....
1 IVF Punkcja 04.01.2019 jeden zarodek zero śnieżynek
Transfer 07.01.2018 niestety klapa;( -
A co sądzicie o bólu piersi w 3dpo? Dodam, że nigdy mnie piersi nie bolą (w poprzedniej ciąży też mnie pobolewaly,ale teraz o wiele bardziej)... I mam jeszcze dziwne sny od dwóch dni...
Aż się sama boję nakręcać...14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
Shantelle, moje nadzieję już dziś chyba zostały kompletnie odebrane. Zdołowałam się na maxa, bo moja dobra znajoma jest w ciąży i jak się okazało u niej zaskoczyło wtedy, co u mnie... Tylko mi się nie udalo utrzymać... a byłoby tak fajnie razem być w ciazy, dzielić się swoimi odczuciami, wrażeniami... Byłby tylko Tydzień różnicy... Potem dzieci w jednym wieku... Eh...
Cieszę się, że jest w ciąży, długo się starali, w sierpniu poroniła... Ale pod tą radością jednak ból, zazdrość i znowu pytania dlaczego mi się to przytrafiło i kiedy nam się uda...
Isia86, w 3 dpo to chuba za wczesnie na bóle piersi jako oznaką ciazy.. Może miałaś je od owulacji, tylko teraz się nasilily i je dopiero zauważyłaś? Ja e cyklu, w którym wyszło nam (choć zakończyło się biochemiczna) miałam od samej owulacji ogromne piersi i z każdym dniem rosły, ciazyly i bolały, aż do czasu krwawienia...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
wianna wrote:
Bitter.. Już zaczyna się u Ciebie śluz płodny?? Jak ja bym tak chciała!
Bedziesz miała pregnyl?
Tak. Na to wygląda. Też się zdziwiłam. Ten śluz jest kremowy, ale też rozciągliwy i w sumie sama nie wiedziałam pod jaką kategorie podciągnąć. Piję siemię lniane i biorę Oeparol. Siemię rewelacyjnie wpływa na śluz choć jest okropny w smaku. W miarę do wypicia tylko z miodem.
Tak, będę miała podany Pregnyl a dokładniej to mąż mi go poda. Już to widzę
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Dziewczyny u mnie jutro termin @, dziś test Facelle ewidentne różowa krecha, może nie tak gruba jak ta pierwsza, ale jest, z tego samego moczu PinkTest bardzo blada kreska... Nie wiem co o tym myslec, chyba powinna być na tym drugim teście też wyrazniejsza na 1 dzień przed terminem... Dodam, że oba czułość 25...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
wianna wrote:Dziewczyny u mnie jutro termin @, dziś test Facelle ewidentne różowa krecha, może nie tak gruba jak ta pierwsza, ale jest, z tego samego moczu PinkTest bardzo blada kreska... Nie wiem co o tym myslec, chyba powinna być na tym drugim teście też wyrazniejsza na 1 dzień przed terminem... Dodam, że oba czułość 25...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
hej Kochane.
ja dziś 21dc, 10dpo jakoś mi lekko niedobrze, ale nie na wymioty, bardziej nudności... i noc bardzo niespokojna.
Zastanawiam się.... czy zawsze bolą piersi? mnie właściwie nigdy, teraz też nie bolą, może ew sutki nieco wrażliwsze....
Na teścik za wcześnie...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
wianna wrote:No i nie wiem, czy robić dziś betę... Czy się wstrzymać... Jak wy byście zrobiły?? Pamiętając, że w poprzednim cyklu miałam biochemiczna...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Cześć dziewczyny!
Jeżeli pozwolicie to dołączę do was?!
Wczoraj robiłam tescior oczywiście negatywny, jutro mam pierwszy termin @ a pojutrze drugi. Dzisiaj czuje się taka jakby pełna, zero apetytu, a raczej przed @ miałam spory pewnie to znowu moja wyobraźnia, ale poczekam cierpliwie. A o temp nie wspomnę. Jak znajdziecie chwilę to zerknijcie na mój wykres, może coś doradzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 08:36
-
Marta95 widzę, ze Twoje tempki wariuja jak i moje... też miałam taki ich zjazd- tylko wcześniej w cyklu, do tego stopnia, że aż mi na jakiś czas ovu owulkę usunęło, dziś po skoku tempki znów wykryło... Żeby u Ciebie to tylko nie był nadchodzący @...PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina no rzeczywiście trochę mi wariuje, już się troszkę podlamalam tym nawet, ale da się radę.
Wiesz co szczerze mówiąc to nie czuje się na @, aż dziwne. Moje ostatnie cykle trwały 19-20dni więc jestem w szoku że ten jest dłuższy, z jednej strony się cieszę bo już myślałam że coś ze mną nie tak -
marta95- nie łam się, a może wystrzeli Ci tak jak moja?
Ja z kolei jestem z tych co bezobjawowo okres wyczekują- dopiero kiedy się zaczyna, to ból brzucha, więc te moje pobolewanie do niczego nie podobne...PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284