PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny!
Shantelle, daj sobie na wstrzymanie z tym osądzaniem czy się udało czy się nie udało. Poczekaj, ja nie miałam żadnych objawów w tym cyklu wskazujących jednoznacznie na ciążę czy @, także czekamy i trzymamy kciuki za Ciebie
We wtorek @?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ja nie miałam żadnych objawów. Kulka dni po owu, miałam jedynie taka kolke z prawej strony i jak już to bardzo delikatne bóle okresowe, ale na pewno w mniejszym stopniu niż te rzeczywiste bóle okresowe, które wcześniej miewałam. Piersi zaczynały mnie już wtedy boleć, ale też po malutku i z każdym dniem coraz bardziej, aż do jakiegoś tygodnia przed terminem @, kiedy już były ewidentnie nabrzmiałe i okrągłe i bolące. Czasem zaszczypały sutki, ale tylko takie sekundowe swędzenie, może z raz w ciągu dnia. Miałam też mało śluzu, prawie wcale, dopiero tak naprawdę dzień lub dwa przed terminem @ zaczął się pojawiac biały, mleczny. I to tyle z moich objawów. Nic specjalnego. Raczej nie wpisuje się to w kanon standarduIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
marta95 wrote:Moja jest strasznie wysoko i czuć ja jak czubek nosa dzisiaj mam termin małpyIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Shantelle wrote:Mnie boli brzuch jak na @, no co ukrywać, szyjke macam i znalazłam od razu, czyli nisko jest, chyba twarda i wydaje się otwarta więc nie będę tu wmawiać że jest inaczej ale to czy badam ja dobrze to też kij wie.Brychta