PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tutaj nie używam wcale kalendarzyka, za to ściągnęłam sobie aplikację na telefon. Łatwa i szybka, bo tu ciężko wpisywać, bo ja korzystam głównie z internetu w telefonie, więc dla mnie poręczna.Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Okej, po pierwsze.
Wianna, Mia, Sweet i reszta gdziewyśta są?????
Dp drugie: kupiłam pakiet premium i teraz wszystko będę widziała, kiedy owu kiedy nie
Po trzecie: kupiłam termometr owulacyjny gdzie widać cztery cyfry a nie trzy,
ale tak czy inaczej czekamy na @ ...s1985 lubi tę wiadomość
-
To udostępniaj swój wykres, żebyśmy mogły Cię na bieżąco podglądać
Własnie nie wiem, gdzie tamte dziewuchy się podziały. Może tak intensywnie serduszkują i nie mają czasu na forum.
Czekam razem z Tobą Shantelle na Twoj @ i mam nadzieje, że się nie doczekamyIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ooo a może to dobry znak, normalnie wszystkim się spóźnia tylko nie mi na dodatek mam zawsze okres idealnie w 28 dc.
Muszę iść do Rossmanna i pomyślałam, może kupię test.
Ale nie, zobaczę kreskę i będzie zwała wolę już dostać okres i dostać zwałe heh
-
Musisz wejść w ustawienia i tam poszukać, gdzies jest pytanie czy chcesz udostępniać swój wykres.
Podziwiam Was dziewczyny! Że nie testujecie... Marta na Twoim miejscu już dawno bym wysikała minimum jeden test.
Shantelle, może to jakiś znak nie @, a czegoś zdecydowanie fajniejszego
Hmmm jak się czuje, w sumie jakoś bez różnicy, siusiu dokucza, a tak to zupełnie normalnie, nic nie boli, nie szaleje. Mam nadzieję, że tak powinno być. Do lekarza zapisałam się na 16 kwietnia. To chyba będą długie dwa tygodnie...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Wianna nie robie kurde, piersi mnie bolą ale chyba coraz mnie intensywnie a nie powinno tak być... Aaaaaaaaa i w ogóle czuje że się nie udało. Jedynie szybko mnie coś wyprowadza z równowagi haha Ale ogóle tyle.
Dziś sobie biegałam ale było fajowo!!!